NYTT: Lasch tillbaka – och Freddan tror på vinst

Det kan vara den allra sista träningen för säsongen, men så vill inte Frölunda se det. Roger Rönnberg fräser till, mer om det i en krönika alldeles strax. Från isen ser vi att Ryan Lasch finns med i powerplayuppställningen.

”Han närmar sig spel. Han vill verkligen in och vara med”, berättar Roger Rönnberg – som nu ska rådgöra med det medicinska teamet och Lasch själv om det blir nåt spel.

Det är en muskel som smärtar – och det gäller att övervinna det hindret. Gamle – eller unge (28 i år) – Frölundaikonen Fredrik Pettersson sätter sig intill på läktaren – och han vet verkligen vad det innebär att spela med smärta. Under slutspelet med Lugano spelade han trots skador i bägge AC-lederna i axlarna – orsakade i en och samma tackling.

”Jag tror Frölunda vinner.Jag har sett massor av matcher – och jag tycker att det unga laget gjort det jävligt bra under hela säsongen”, säger ”Freddan”.

Vad krävs för vinst i morgon?

”Två mål i powerplay. Det är så lite som skiljer. I spel fem mot fem är Frölunda lika bra som Växjö”, säger Fredrik, som naturligtvis ser matchen på plats i Scandinavium i morgon.

3 kommentarer om “NYTT: Lasch tillbaka – och Freddan tror på vinst

  1. Freddan försöker bara ingjuta lite självförtroende i Frölunda. Vad han tror egentligen är det väl ingen som vet.

  2. Två mål i pp? Bara det? Undrar hur många matcher freddan sett egentligen? För två mål i pp är allt annat än ”bara” för detta Frölunda. I hur många av årets matcher har vi gjort två pp-mål? 3 av 75?
    Bara…? Jo jag tackar freddan.

Kommenteringen är stängd.