NYTT: Frölunda håller presskonferens

Nästa vecka har Frölunda landat efter semiförlusten – och då ska klubben visa att SM-gulddrömmen lever i allra högsta grad.

Efter förluster av Mathis Olimb (Jokerit) och allra senast Mikael Wikstrand (Färjestad) kommer en stjärncenter att presenteras. 

Enligt GP:s uppgifter sker det på en presskonferens under onsdagen. 

Inom kort går klubben också ut med förvärven av Patrik Carlsson (HV 71), Henrik Tömmernes (Tappara), Johan Sundström (New York Islanders) och Sebastian Stålberg (Rögle).


19 kommentarer om “NYTT: Frölunda håller presskonferens

 1. Jag rycker också att de måste värva Jimmie Ericsson!! Speciellt när han vi spela i andra SHL-klubbar än Skellefteå.

 2. Kan de inte värva Simon Hjalmarsson? Han har ju utgående kontrakt! Han gjorde ju mest mål i SHL förra säsongen! Chad Kolarik har också utgående kontrakt!! Han skulle vara bra för Frölunda.

 3. Frölunda, värva från finallaget Lakers, tre bra spelare med utgående kontrakt som skulle stärka bra: Lajunen, Tambellini och Hennesy!! Väldigt bra förstärkningar som behövs bland alla unga nu när flera spelare lämnar för andra klubbar och ligor, och ngr som ej får nytt kontrakt. Går inte att bara satsa på unga 17-18 åriga talanger från Göteborgs regionen, det behövs även ngr äldre spelare med andra ligor i bagaget för att jämna ut lagets kompitens- och rutinen behövs verkligen

 4. Ryno ? Är det 1 April idag? ta hit Mario Brunetta-Andreas Holmqvist och Fredrik Johansson åxå så är skämtet komplett, Då kan vi iallfall skratta på läktaren:)

 5. Fattar ni inte – Rönnberg är ingen som vinner ett SM-guld. Om Dahlén inte kunde göra ett lag av sina killar, så är Rogers´s problem att han vill inte ha ett krigande lag. Det ska vara snitsigt och snyggt – hela tiden.

  Alltså Rönnberg, är så långt från vilda västern man kan komma.

  1. Vad snackar du om?
   Rönnberg har redan visat sig vara den bästa tränaren Frölunda haft sedan Conny Evensson.
   På pappret är Frölunda inte lika vassa som många andra lag.
   Med liten budget har Frölunda och Römnberg slutat på 2:a plats i grundserien två säsonger på raken. Och gått från kvarten till semifinal.
   Vi har äntligen fått lite trygghet i föreningen.
   Mer kommer nu!

 6. Tyvärr kommer det nog att handla mest om prislappen, än om kvalitet.
  (man har ju många ”ledare,tränare,goa gubbar”) på avlöningslistan

 7. Vi får hoppas att det är någon med framtiden för sig. Ryno har haft ryggbesvär sedan sin förra VF tid. Tror ej att hans kropp klarar Team RR träningsmängd. Peter Regin, tack !

 8. Tycker att VF behöver en stabil back oxå-både kroppsligt och en ledare som producerar, en Tollefssen, Welch typ eller Martin Sevc. Det saknas en riktigt stabil ledarback vilket inte funnits i klubben sen Ronnie 23 Sundin la skridskorna på hyllan.

 9. Jag hoppas att den sk stjärncentern inte är Johan Ryno… Han lyckades inte ens leda Leksand i kvalet mot Malmö, utan ser mkt hellre en erfaren center som både levererar, producerar- även i slutspel – och får gärna vara utländsk med erfarenhet från slutspel i NHL, AHL,KHL, och som inte dippar i slutspel, och har tyngd storlek. Annars blir jag besviken. Tycker VF skulle göra allt för att få Patric Thoresen till laget- det är en sådan dom behöver. En Teemu Laine/Eric Christensen behövs

  1. Johan Ryno ser jag gärna i laget, men jag hoppas vid gud att han inte är den så kallade stjärncentern. Ryno kan spetsa laget något, men någon stjärna är han ju inte. Ska det vara en stjärncenter ska det banne mig vara en en spelare av YPPERSTA kvalitet. Just sådana spelare är det Frölunda behöver. Brunkare/krigare finns det redan så det räcker och blir över.

 10. Är Johan Ryno den såkallade stjärncentern då sätter jag inte min fot i Skandinavium tills hans kontrakt gått ut punkt slut!

 11. Wow tapp av Wikstrand känns verkligen inte bra. Sämsta tänkbara vad gäller back tapp från denna säsongens trupp.

Kommenteringen är stängd.