Joel till Tre Kronor: ”Jag är bara 33 …” 

  

Det blir ingen Jonas Junland i Tre Kronor under VM. Linköpings spelare har varit en av SHL:s bästa backar under säsongen – men är alltså bortvald av förbundskapten Pär Mårts redan inför träningslandskamperna mot Tjeckien i Umeå och Timrå.

”Vi tycker att det är bättre att till de här matcherna ge erfarenhet till några andra och yngre killar. Ganska många kan komma in från NHL och då har det blivit så”, säger Mårts till Aftonbladet.

Men Joel Lundqvist från Frölunda är inte bortvald – trots åldern!

”Jag ansluter till Blågult nästa vecka. Det ska bli skoj”, säger Frölundas kapten till GP.

Härligt. Du håller än!?

”Vadå än? Jag är bara 33 … haha.”

Lundqvist, som var Frölundas bäste i i slutspelet, kör hårt för tillfället – och kommer in i laget inför matcherna mot Ryssland.

”Yes, det är nya tag! Det blir tester och egen träning med VF den här veckan …”

Landslagskarriären fortsätter alltså.


6 kommentarer om “Joel till Tre Kronor: ”Jag är bara 33 …” 

 1. Ta hem Kallio!! Låt honom få avsluta karriären i klubben som han älskade. Frölunda är skyldig Kallio,fansen det här.

  1. Bra talat! Vi är MÅNGA MÅNGA som tycker detta! Nä Lechtaler ta hit GUD så att han får avsluta i sitt Älskade Frölunda!Mycket hellre det än massa spelare med Göteborgs anknytning bara för att! Vad skall vi med Johan Sundström o Patric Carlsson till + Dessa fyller väl inte Kålleseum? Nä Profiler behvs typ Dick Axelsson o fredan nu har vi bara Joel o Figge o kanske någon mera! Fortsätter det så här med duttande i egen zon match efter match o med 65 kilos gubbar i anfallet funderar jag starkt på att skita i att köpa seriebiljett till hösten efter att ha gjort det i 25 år! Skärpning!

 2. Gött så!
  Hoppas nu bara tt vi slipper Johan Ryno som Center i Frölunda!
  Då kan vi lia gärna ta tillbaka Andreas Holmqvist på backen o Mario Brunetta i målet åxå!Nä in med Power frammåt o en Rahimi typ däebak!

  1. Johan Ryno? Då skulle jag bli förtvivlad.
   Så dåligt omdöme kan väl knappast våran ledning ha.
   Frölunda behöver en ledargestalt med pondus!

   1. Ja precis 1
    Ta hit Freddan och ge ´honom vad han vill ha! Mna kanske skall sluta stirra sig blinda på at te v nyförvärv skall ha anknytning till Frölunda o Göteborg! märkligt tänk. ta in vad sim behvs en stygg back på 95 pannor samt 2 Forwards som går rakt på mål gärna lite större killar typ Görtz! Vi har för lätta forwards det såg man mot Växjö där vi hamnade i hören heöa tiden! Gärna en bra Målvaklt åxå. Såg att Viktor Fast kan bli ledig!Vore väl något!+ Om nu Kallio gör sin sita säong i Växjö så är det dags att ta hem GUD så att han får avsluta där han hör hemma! Det största sveket i klubbens historia att man mer eller mindre sparkade Kallio! men det är BRA av en gubbe som enligt Frölunda var slut för 4 år sedan att han nu spelar om Guldet men inte att Frölunda gör det! Gör om gör rätt Frölunda!

 3. Härligt! I VM ska han absolut vara med. Bästa 4:e centern ever.
  Dessutom har Tre Kronor bra facit med en hel Joel i truppen!

Kommenteringen är stängd.