Frölundas tweet – barnslig och samtidigt väldigt rolig …

 

Är det här elakt – eller bara skoj?

Jag kan tycka att Frölundas agerande när Färjestad presenterar Mikael Wikstrand är barnsligt – men samtidigt oerhört roande.

För när backen går till värsta rivalen i SHL – om det inte blir NHL i Ottawa – får dalmasen faktiskt ta lite skämt med glimten i ögat. 

Ni läser väl varför Wikstrand agerar som han gör. 

Frölunda tog efter en stund bort sin tweet – och ersatte den med den här ursäkten. 

  

11 kommentarer om “Frölundas tweet – barnslig och samtidigt väldigt rolig …

 1. Wikstrands agerande tjänar som ett gott exempel på riskerna med Frölundas strategi att utveckla spelare. Det finns en stor risk att vi tar hit unga spelare som bara bryr sig om en enda sak, nämligen sin egen utveckling, sin egen kommande karriär. De kommer inte att vilja käka puck för laget, de kommer inte att satsa det där allra sista som gör att det blir guld. De kommer inte bry sig om laget förlorar bara de själva utvecklas. Hade Wikstrand brytt sig det allra minsta om Frölunda och sina lagkompisar hade han i god tid talat om för Frölunda att han vill hem till mamma. Frölunda hade då kunnat agera och planera för det i god tid. Att han vill hem till mamma är dock hans sak, alla mognar olika fort och några klipper aldrig navelsträngen och håller krampaktigt i banjon.
  Hoppas att Frölunda lär av detta och noga kollar upp karaktären hos de unga man plockar hit så det inte blir fler av Wikstrands typ i framtiden.

 2. Johan du som har koll på det mesta inom föreningen tror du att Kallio hade velat avsluta karriären i Frölunda?

 3. Jag tyckte den va kul.
  Sörjer dock inte alls Wikstrand. Kollade lite på hans stat i shl.se och han är enligt statistiken inte en av våra bästa backar. Nästan sämst i plus/minus både i serie och marginellt bättre i slutspel. Träffar målet minst av alla i pp. Sämst skottprocent. Inne på nästan flest mål bakåt.
  Tar man desutom med i beräkningen att han drar ner tempot i spelet och innan han blev åtsagd att droppa i pp var han bedrövlig där. Hans försvarsspel blir kul till nästa år. Gissa hur kul han kommer att tycka det är att bli hårt åtgången…
  Tycker dock nästan lite synd om människan Wikstrand. En vuxen man som springer hem till mamma varje helg.

Kommenteringen är stängd.