Bergvik får nytt kontrakt – men inte Fernström

Det är inte helt hundra klart – men det ligger ett ettårskontrakt och väntar på målvakten Fredrik Bergvik. Den San José Sharks-draftade talangen kommer dock att lånas ut ett år till allsvenskan, för att få speltid.

”Ja, det är det som är planen – att ha en hel säsong i allsvenskan, för att bli helt redo!”

Men ändå gott att Frölunda vill ha dig kvar?

”Ja, det verkar så! Det blir bra”, säger Bergvik. 

Det är också klart att Linus Fernström inte kommer att erbjudas ett nytt kontrakt i Frölunda. Han förhandlar dock med två SHL-klubbar om ett kontrakt. Enligt uppgifter till GP är dessa Rögle och Karlskrona.

2 kommentarer om “Bergvik får nytt kontrakt – men inte Fernström

  1. Alltså helst inte! Frölunda var känt för att ha knackiga målvakter och visades allra minst i CHL finalen och en viktig faktor till att Frölunda åkte ur slutspelet. Förstår i detta läge att nykomlingar vill ha rutin i målet men minst sagt mycket tveksamt…

Kommenteringen är stängd.