JOHNSON: ”Jag ser ingen anledning att inte stanna i Frölunda”

Det finns fortfarande en del moln i Frölundas trupp. Mattias Janmark och Andreas Johnson, exempelvis. Men efter bara fem minuters speltid i AHL lär vi kunna glömma att Janmark drar till Dallas Stars redan i sommar.

Ett mer oskrivet kort är Johnson. Eller?

”Jag har inte hört så mycket, faktiskt. Toronto har fullt upp med att hitta en ledning. Jag har snackat lite med min agent, men han säger att vi får ta det senare. ”

Maple Leafs missade slutspelet och skickade i väg hela staben efteråt – så det lär kunna dröja innan det tas kontakt med en kille från Sverige som draftades som nummer 202.

Och det verkar en brunbränd Johnson var helt nöjd med.

”Du ser hur Mattias Janmark har utvecklats. Han blir bara bättre här i Frölunda. Jag ser ingen anledning att inte stanna”, säger han.

2 kommentarer om “JOHNSON: ”Jag ser ingen anledning att inte stanna i Frölunda”

  1. En ung spelare har sina drömmar. Så skall det även vara förutan drömmen om att komma över till andra sidan pölen och lira i NHL .
    Krävs det att man är en bra etablerad lirare i SHL och kan leverera resultat
    hela tiden. Visst finns det undantag men oftast blir det att jobba upp sig från de lägre serierna på andra sidan pölen. Då är det klart mycket bättre för en ung lirare att vara i exempelvis Frölunda eller Saik och utvecklas mera.
    För som man har set de senaste åren så är det här de två lag som har den bästa utvecklingsmöjligheten i Sverige.
    Så träna som en tok leverera och kom gärna med i Landslaget. så runt de 25 är en bra ålder för att gå vidare några år och se vad som kan ske där över. Lycka till till er alla som vill försöka detta.

  2. Bra Andreas, din tid kommer för NHL. Vi behöver dig här och du blir bättre för varje år !

Kommenteringen är stängd.