JOEL: ”Jag kommer att få jobba …”

Det blir alltså Ryssland för Tre Kronor i kvartsfinalen i Ostrava på torsdag … och finns det någon som är förvånad?

Inte jag.

Att möta Sverige i kvarten – eller hemmanationen Tjeckien inför 17 000 galna fans i O2 Arena låter som ett enkelt val. Straffarna mellan Finland och Ryssland alldeles nyss var bland det tamaste jag sett på en hockeyrink – och det kändes som om ingen ville vinna.

Tre Kronor kapten Joel Lundqvist ser dock fram emot uppgiften.

”Det blir självklart tufft. Ryssland har skickliga forwards och tunga backar. Jag kommer att få jobba.”

Du är väl här för det?

”Yes, det blir skoj. Det är inte mycket att fundera på, bara att gasa.”

3 kommentarer om “JOEL: ”Jag kommer att få jobba …”

      1. Så om målvakterna gör några superräddningar så betyder det att spelarna inte vill vinna?

Kommenteringen är stängd.