JOHNSON TILL TORONTO: ”Det ska bli kul!”

  Till veckan avslutar Frölunda sin försäsongsträning med en lagbyggande upplevelse till sjöss. Andreas Johnson hinner pusta i några dagar – innan han tar flyget till Toronto i Kanada. Den 5 juli startar campen med Maple Leafs

”Det ska bli kul”, säger forwardstalangen.

Tänk om du presterar så bra att de vill ha dig kvar direkt?

”Vi spelar knappt hockey … så jag vet inte hur de skulle se det i så fall. Det är ju is också, men mest träning då”, säger Andreas, som tidigare i år skrev på ett treårskontrakt med Maple Leafs.

Planen är att Johnson ska få ett år till i SHL och med Frölunda för att utvecklas ytterligare. NHL-klubben Maple Leafs har också bytt ut i stort sett hela ledningen – och kommer nästa säsong att tränas av legendaren Mike Babcock.