NYTT: Johnson får sällskap i Maple Leafs av Engvall

Nästa vecka, den 7 juli, startar Toronto Maple Leafs sin prospect camp – och även här finns det inslag från Frölunda HC.

Att Andreas Johnson åker över för att visa upp sig har bloggen berättat tidigare – men nu får han sällskap av Pierre Engvall, som i maj blev klar för Mora i allsvenskan. Bägge grabbarna är draftade sedan tidigare av den klassiska klubben.

Engvall draftades 2014 som nummer 188 – faktiskt bättre än Andreas Johnson, som valdes som nummer 202 samma år. Däremot har Johnson haft den bästa utvecklingen och signerat ett treårskontrakt med klubben.

Han ska dock spela av första året i SHL med Frölunda – om inget oförutsett inträffar.

Knät är dessutom helt återställt.

”Jo, knät är finemang”, bekräftar Johnson, som har ett par semesterdagar i Köpenhamn för tillfället.