LASUS SUCCÉVAPEN: Mer ork!

 Två mål, två väldigt vackra dessutom – som bägge slutade i öppen kasse sedan Växjös målvakt Christopher Nihlstorp lurats upp i nån korvkiosk i Vida Arena. 5-3 till slut.

Vad har hänt med Nicklas Lasu, assisterande kapten i Frölunda?

”Jadu, vad händer? Det var ett tag sedan jag gjorde sådana mål”, säger Lasu till GP och lassar upp en segermåltid på tallriken.

Hans skridskoåkning ser annorlunda ut. Vassare, mer aggressiv.

Har du gjort nåt extra på försäsongen?

”Nja, inget annorlunda. Sprungit mycket. Fokus på att orka åka mycket. Jag ser det som att jag orkar vara mer aggressiv. Att jag orkar några fler skär …”

Så det tog dig 26 år att komma på att du skulle öka syreupptagningen?

”Nejdå! Det här har jag haft tills jag var 21-22 år. Det var det jag levde på i alla juniorlag. Nu kan jag få samma känsla, faktiskt!”

 

4 kommentarer om “LASUS SUCCÉVAPEN: Mer ork!

  1. Ingen vidare match av växjö men ändå imponerande spel av frölunda som har bra fart under skriskorna. Ser ut som de kanske kan matcha SAIK i grundserien iår. Jag håller dock SAIK som det tyngre laget än så länge och är ännu inte helt övertygad om att FHC klara SAIK & FBK i slutspelgamet som är helt annorlunda än SHL-serien. Hur som ser det ut som FHC har en mycket bredare trupp iår och speed som ingen klarar matcha, kul att se. Kanske dyker upp i Lakerströja vid poseidon i vår, vem vet 😉

  2. Lasu ser ut att vara betydligt mycket snabbare i år än tidigare år. En annan som ser ut att ha blivit snabbare på rören är Andreas Johnson.

  3. Gött att en sådan go gubbe som Lasu är,på tiden att han får dom stora positiva rubrikerna. Har alltid jobbat stenhårt för laget!!

Kommenteringen är stängd.