Perssons svar i ny klubb: Plus fem och två assists

  Samtidigt som Frölunda hade lekstuga med Linköping i seriefinalen åkte Christoffer Persson in på isen i en annan tröja.

Inne i Ica Arena såg den nye backen till att bidra rejält för nya – och tillfälliga -laget BIK Karlskoga

5-4 mot Asplöven – och Persson var inne på samtliga mål framåt! Dessutom två assists – och drygt 18 minuters speltid.

Var det svårt att hålla tankarna från SHL – och det lag som spelade seriefinal?

” Jag kan ju bara fokusera på de jag ska gör, Karlskoga vs Asplöven. Sedan var de jävligt starkt gjort av grabbarna att vinna över Linköping.”

Det här kallar jag att ta en petning på bästa sätt – och om tre matcher i allsvenskan är jag övertygad om att Persson tagit plats i SHL igen.

6 kommentarer om “Perssons svar i ny klubb: Plus fem och två assists

 1. Hoppas Persson kommer tillbaka! Om det nu är så att Frölunda vill bli av med Persson som många tror nu när det är 9 backar, så tror jag dom skjuter sig själva i foten. Han kommer behövas med sitt hjärta och tyngd i slutspel, räcker inte bara med Lauridsen.

  1. Ja hoppas verkligen Persson kommer tillbaka. Stort misstag annars.Den bästa backen dessutom stor och Frölunda behöver honom:)

 2. Att låna ut Persson kan bara vara en kortsiktig lösning. I den ålder han är i fungerar det inte att låna ut honom några längre tider. Jag skulle helst se att man gör sig av med Fälth. En på tok för hög kostnad i förhållande till vad man får ut av honom. Och jag ställer mig frågande till varför man värvade honom till FHC från första början.

  1. Rightbackar växer inte på träd precis! Så varför skall vi göra oss av med Fälth? Fälth och Nilsson ihop kommer bli viktiga.

   1. Kanske av den anledningen som jag skriver? – Man får ut för lite i förhållande till vad han har för lön. Dessutom har han bitvis varit petad och inte platsat. Vidare han han en viss förmåga att spela för svårt i egen zon. Vilket en back med hans lön inte skall göra. Är det så bra att spela Fälth i hop med Nilsson med tanke på att båda är högerfattade? Om det nu är ont om högerfattade backar.
    Frölunda har dessutom John Nyberg utlånad till Oskarshamn som ett sparkapital. Nej, frigör Fälth från hans kontrakt och lägg de pengarna på en vass center istället.

Kommenteringen är stängd.