11 kommentarer om “Ett mess från förbundskaptenen

 1. Tydligen är min läsförståelse inte den bästa.

  Frölunda har knappast många utländska spelare. Det är helt omöjligt att jämföra Frölunda med ett lag som Läjkers. Ett Läjkers som hade pinsamma EN svensk spelare i sina första två femmor förra året. Och så fort det gick lite motigt i år värvade man in två nya importer. Och vips så är man uppe i toppen av i importligan i år med.

 2. Och folk kalla Växjö köpelag. Hur många utlänningar har inte Frölunda nu då 😉 joda så att e.

   1. Vet du tex hur många spelare frölunda köpt in under 2000-talet? jämnför gärna med växjö 😉

    Frölunda har en stor och mycket bra ungomsverksamhet som de flesta andra klubbar är avundjuka på. Det gör dock inte att de köper spelare, för att överleva.

   2. Skulle tippa på att Frölunda har köpt in noll spelare. Däremot har man värvat några. Dock betydligt färre än Växjö som har värvat in alla utom en som man istället köpte av AIK (Rosén).
    Jodå så att!!!

 3. Ser bara en spelare som bör vara aktuell. Joel, blir det fler känns det som ett svaghetstecken hos landslaget.

  1. Finns iaf inte en enda aktuell spelare för landslaget i Växjö.
   Finns väl knappt några svenskar…

  2. Ja, landslaget måste vara ”jätte svagt” när man tar med Joel, som ligger före både Gynge och Rosén i SHL’s poängliga.

   Det märks att du håller på Läjkers för du kan inte något om hockey.
   Hade du gjort det så borde du vetat att Joel inte blir uttagen i landslaget pga hans poängproduktion utan pga hans ledaregenskaper.

   1. Einar – Läste du vad jag skrev? ”Joel bör vara aktuell”. Sedan skrev jag väl inte att någon i växjö skulle vara aktuell??

    Klart jag håller på lakers. Men följer alla lag i SHL. Men försöker se nyktert på hockey som sådant. Förnekar inte att växjö har många ulänska spelare, men så har flera andra klybbar, däribland frölunda. Kalla gära växjö för, köpelag, främlingslegion, Mästare eller vad du vill. Men som jag ser det är det bara förlorare som försöker hitta epit på andra lag.

Kommenteringen är stängd.