Åh, nej – inte igen, Görtz!

Minns ni när Max Görtz var ute och cyklade i somras? Då var det en cykel och ett dåligt lokalsinne inblandat.

Nu är det aningen värre.

Den förre Frölundaforwarden har straffats av sin AHL-klubb Milwaukee Admirals – och alltså skickats till farmarklubbens farmarklubb Cincinnati Cyclons

Orsaken? Ja, team violation står det i amerikanska medier – och det låter ju som nåt hemskt. Full på träningen, fast i ett dopningsprov?

Bloggen vet mer.

Enligt säker källa har Görtz varit sen ett par gånger. Den ena gången ensam, den andra gången missade hela svenskgänget i Admirals träningen med en timme.

Nu bestraffades Görtz med en match i Cyclones – och lär skärpa till sig ordentligt. ECHL är inte ligan du utvecklas i och det tycks vara en varning för skåningen, som redan är på väg tillbaka till Milwaukee.

Där har Görtz spelat två matcher och har plus ett i plus/minus-statistiken och en assist.

Det låter inte så lysande, men de siffrorna är han nästan ensam om i laget – som förlorat med 1-5 och 2-7 i just de matcherna …

 

 

4 kommentarer om “Åh, nej – inte igen, Görtz!

  1. Riktigt oproffsigt! De är en sak kille gör. Hockeyproffs. Då kanske man ska kunna komma i tid till sin enda syssla?!? Nu vet vi ju inte hela sanning men om det beror på flera försening är det pinsamt. Kanske passas de upp förmycket så att de inte tar det seriöst?

Kommenteringen är stängd.