Joel: ”Det är här och nu som gäller …”

  Du, helt ärligt nu: Du tänker ge World Cup en rejäl chans, va?
”Lugn och fin, dit är det långt.”

Jag vet! Fast i ditt huvud har du inte gett upp, va?

”Jag är inte där på långa vägar, här och nu som gäller!”

Se där – en konversation med en rutinerad kille. Kapten i Frölunda och tvåmålsskytt i Tre Kronor i går kväll. 

Joel Lundqvist njuter i nuet.

Gott så.

Nästa framträdande är i Hartwall Arena i Helsingfors

3 kommentarer om “Joel: ”Det är här och nu som gäller …”

  1. Det är härligt att se hur stabil Joel blivit och vilken hög nivå han håller match efter match. Snart kommer han kunna räknas in i gänget med de riktigt stora stjärnorna i SHL/Elitserien… Jörgen Jönson, Pär Svartvadet och Johan Davidsson. Lycka till i nästa match och vi ser fram emot ett SM-Guld i Götet till våren!

  2. Håller med Joel. Spelar ingen roll om du gör 1000 poäng idag. Vill inte se någon leva på gamla meriter. Speciellt inte i world cup. Joel kan vara aktuell som poängkung eller bänknötare, men vad han presterar idag är orelevant om 5 månader eller mer. Men visst, Joel kan vara med som maskot och
    Ändå göra ett bra jobb för laget med sin inställning.

Kommenteringen är stängd.