Karlsson lämnar Frölunda: ”Det var hans vilja”

Frölunda släpper Anton Karlsson till krislaget Leksand i allsvenskan. Väntat? Nja.

”Nummer ett så är det en önskan från Anton själv”, säger tränare  Roger Rönnberg.

Och?

”… nummer två så har han varit in och ut, fått lite speltid. Det är inte optimalt. Det är inte bra när en ung spelare fått så lite speltid som Anton har fått. Vi tycker att det här var en bra match”, säger Rönnberg.

Den Arizona Coyotes-draftade talangen hade tidigare problem att klara Frölundas fysiska tiostegshinder, men knöt näven och spände musklerna i somras – och fick grönt ljus.

Det väntar dessutom snart ett JVM, där Karlsson med största sannolikhet spelar för tredje året i rad …

Anton Karlsson lånas ut resten av säsongen.

 

6 kommentarer om “Karlsson lämnar Frölunda: ”Det var hans vilja”

  1. Kul att Rönnberg tycker det är bra med mycket speltid för unga spelare! Det han dock behöver göra är att informera ledare i J18 & J20 också. Där är det lätt att hamna i skuggan. OBS ! Det gäller enbart spelare som hämtats från Göteborgsområdet, ”importer” får alltid speltid och blir aldrig utlånade….

  2. Bättre att spela mycket än lite även om kvaliteten är något sämre och Frölunda har tillräckligt med ung talang. In med lite pannben innan fönstret stänger on det nu finns ledigt på en iövrigt dammsugen marknad. Och lycka i Leksand. De behöver all hjälp de kan få…

  3. Finns det något nytt att tillföra laget i nuläget?finns väl inte så många spelare på marknaden just nu?eller?

Kommenteringen är stängd.