Persson: ”Jag måste respektera Färjestad …”

  
Det rör upp känslor att Christoffer Persson lånas från Frölunda till rivalen Färjestad.

Och vad händer om Färjestad vill ha Härrydakillen mer än tre matcher? 

”Jag tillhör FBK i tre matcher och måste respektera klubben och killarna i laget. Jag representerar även Frölunda, i VF är vi ödmjuka, proffsiga och när vi spelar hockey ger vi alltid 100 procent”, säger Persson bestämt.

Så hur tror du att fansen kommer att reagera?

”Jag hoppas de respekterar Frölundas och mitt beslut. Och ser fördelarna för föreningen och inte det negativa.”

Och om de buar åt dig?

”Vet faktiskt inte, inte tänkt på det så.”

5 kommentarer om “Persson: ”Jag måste respektera Färjestad …”

  1. Låna ut eller sälj Elias Fälth och ha kvar Persson . Fälth är en dyr månads kostnad pengarna kan läggas på en bättre spelare.

  2. Han kommer spela på shl nivå och det är ju bra för Persson. Shl klubbar måste ju hjälpa varandra o tuffa tider, skillnad om det Vore Skellefteå

  3. Spelar väl ingen roll om Persson blir utlånad till Färjestad. Det är en professionell hockeyspelare vi pratar om, så han kommer ge 100 procent i Färjestad. De saknar backar och då är detta ett bra alternativ för båda parter anser jag. Persson är en gedigen back som man vet vad man får utav i varje match, ger alltid allt.

  4. Det hade varit bättre om han gick till allsvenska BIK karlskoga där han senast fick minst 20 min/match. Tror att det skulle vara en mer lyckad lösning för alla parter.

Kommenteringen är stängd.