MOTIVERA OCH VINN BILJETTER MOT LULEÅ

  
Samtidigt som Christoffer Persson tagit E6 mot Ängelholm och debut för Färjestad mot Rögle är resten av Frölunda spelledigt den här helgen.

Laget tränar i morgon – och allt fokus läggs på Luleå, som kommer till Frölundaborg och ska försöka försvara 3-2-ledningen från första kvartsfinalen i Champions Hockey League.

Ni vet hur det såg ut senast, när två märkliga utvisningar i slutet av matchen fick Frölunda att falla. Kapten Joel Lundqvist (bilden) kastade bland annat in en flaska på isen. 

Det får, förstås, inte ske igen.

Och frågan är om fansen kommer den här gången?

Bloggen har i alla fall 10 biljetter till er läsare. Motivera i kommentarsfältet varför just du vill gå på matchen. 

De fem bästa motiveringarna får två biljetter vardera …

14 kommentarer om “MOTIVERA OCH VINN BILJETTER MOT LULEÅ

 1. Jag skulle gärna vilja gå, jag har seriekort och tycker det är rätt dåligt av Frölunda att vi med seriekort inte får gå utan får rabatterat pris. Jag skulle gärna vilja ha biljetter för jag är på varje match men just denna match så är ekonomin knaper då det är jul på ingång. Plus att jag följer denna blogg slaviskt.

 2. Då jag och dottern på Frölunda vill gå. Skrika, stoja och hurra för två, gubben blir glad, om jag och dottern drar. Då kan han se på tv i lugn och ro, utan hörselkåpor på. Vi måste slå Luleå, så vi kan få våran revansch.

 3. Min födelsedag är dagen efter matchen och skulle gärna vilja fira det på matchen med en vän, men vi är fattiga studenter som inte har råd att gå på matcher så ofta.

 4. Jag skulle gärna gå och se FHC slå Luleå. Tänk vilken känsla och i borgen där man verkligen kommer nära. Man hör ju till och med vad spelarna säger.

 5. Min pappa var den som tog med mig på min första Frölunda match, det var allt som krävdes, det var kärlek vid första ögonkastet. Skulle hemskt gärna vilja ha biljetter och bjuda tillbaka.

 6. @antemango sätter åter tre
  Då vill också jag va me’
  Nu fyller vi Borgen
  Och låter Lule åka hem med sorgen
  Proppar från 20 och slit från 31
  VF går vidare till semi, helt rätt

 7. Viiii som kommer ifrån Sjuntorps torg åååååker aldrig hem med sorg. (Dvs kommer jag o Grabben på matchen blir det vinst för Frölunda inte svårare än så)

 8. Stöttar Frölunda i vått och torrt, men en fattig student som jag har inte råd att gå och se mitt älskade VF avancera och slå ut Luleå precis som i våras. Därför vill jag gärna ha biljetter:)

 9. Jag har redan. 🙂 Men min syster och hennes sambo (som har seriekort bredvid mig) har inga biljetter! Skulle vara kul att bjuda med de på matchen! Så får man skjuts hem och slipper be min pappa komma och hämta mig. Ska upp 04:30 dagen efter… 🙂

 10. Jag vill gärna sitta på läktaren och se Frölunda dominera. Dem spelar en riktigt fin ishockey och man vill ju inte missa många matcher nu.

 11. Att få vara på plats när Frölunda avancerar i CHL vore så mycket bättre än julens största smällkaramell.

 12. Jag tar gärna ett par biljetter så man kan se till att publiken gör sitt på tisdag!! 🙂

Kommenteringen är stängd.