FRÖLUNDA I SORG – ”KERRA” DÖD

  

Frölunda har sorg. Förre materialförvaltaren Anders ”Kerra” Johansson är död, 49 år ung.

Han gick hastigt bort i Vänersborg under tisdagen – och till kvällens SHL-match mot HV71 hedras den mångårige klubbmedlemmen, 20 säsonger i Frölunda, med svarta sorgeband på spelarna.

Frölundas assisterande kapten Nicklas Lasu minns med glädje sin materialare, som senaste säsongen haft hand om Vänersborg.

”Han var en grym gubbe som var väldigt enkel att vara med och att prata med. Det är otroligt tråkiga nyheter som vi fått …”

Förre spelaren Christian Bäckman säger så här:

”Han var en genomsnäll människa med ett stort hjärta, ville alla väl. Han ställde alltid upp när man behövde något. Med ett stort intresse till hockeyn, alltid glad och nära till skratt. Tillsammans delar man många härliga minnen i med- och motgång.”

Vila i frid. 

6 kommentarer om “FRÖLUNDA I SORG – ”KERRA” DÖD

 1. Oerhört tråkigt. Praoade hos Frölunda under två veckor i mitten på 90 talet när jag gick i högstadiet. Hängde med ”Kerra” eller ”Karotten” som Jonas Esbjörs kallade honom som oftast och han visade mig hur det funkade i omklädningsrummet. En dröm för en 14 åring.

 2. Om det var någon som man kan säga att han är en Riktig Go Gubbe så va de du Kerra.
  Vila i frid
  Greppet

 3. Vila i frid Kerra

  Kommer ihåg att när jag jobbade inom daglig verksamhet för många år sen fick vi några fribiljetter av Kerra. Vi fick gå med våra brukare till Scandinavium och hade en trevlig kväll.

 4. Det är med stor sorg som jag skriver detta stod faktiskt och funderade när vi mötte Vänersborg sist vad Kerra var och nu kom detta beskedet helt otroligt.
  Kerra har man känt sedan han började i Frölunda och en helt underbar person som man kunde snacka med.

  Man undrar varför alla snälla och goa gubbar får lämna först……
  Vila i frid Tomas Brännerud

Kommenteringen är stängd.