Vykort från New York

På söndag läser du fyra sidor om Henrik Lundqvist i GP – men redan här får du en försmak av vad som väntar. Här kommer några bilder …  Save! Henrik Lundqvist plockar 27 skott den här kvällen – och New York Rangers vinner med 2-1 mot rivalen New Jersey Devils från andra sidan floden.   

Man för sin hatt. Efter segern får Henke plocka på sig the Broadway Hat, utmärkelsen för bäste spelare.

Efter matchen vill alla förstås prata med Henke, som skänker sin målvaktsklubba till utlottning bland alla som åkt med på GP-resan. 

  
Vinnaren. Niclas Tholinsson, en av 52 Eurosports Travel-resenärer, drar vinstlotten. 

 
Isprojicering. Finns det nån bättre än i Madison Square Garden? Tveksamt.

 Van modell. Henrik Lundqvist har inte bara hockeyn – utan även reklamuppdrag och klädesmärke. Plus engagemanget i egna välgörenhetsorganisation Henrik Lundqvist Foundation. Den pratar Rangers målvakt mycket om på söndag.  

Se där, en liten teaser om vad som kommer …

Tack för att ni var med!