CRABB: ”Ingen har välkomnat mig …”

Här sitter Joey Crabb, 32, efter första matchen med Frölundas indian på bröstet. 17.30 i istid, två skott på mål, en tackling och minus ett i statistiken – men även inne framför mål när Oscar Fantenberg sköt sitt powerplaymål.

”Jag hade några chanser som nästan gick in, det hade jag. Jag håller fortfarande på att klura ut spelsystemet och hur killarna som jag spelar med agerar, hur de rör sig. Men jag är glad i stort sett. Jag kände mig ganska bra”, säger amerikanen.

Crabb spelade mestadels med Artturi Lehkonen och Patrik Carlsson.

”Det finns alltid saker att lära sig och bli bättre på. Jag får titta på videon efter matchen och jobba på det”, säger Crabb.

Har grabbarna välkomnat dig i laget?

”Nä, inte alls. Inte alls.”

Crabb skrattar stort efter nån sekund.

”Äh, de har varit kanon. Riktigt bra. Det har inte varit annat än stöd från spelarna och tränarteamet. De har varit grymma.”

Svårt att byta lag mitt i säsong?

”Ja, det är svårt! Jag har aldrig bytt lag mitt under säsong förut. Jag har varit runt en hel del, men det här är första gången som jag byter mitt i säsong. Jag har pratat med andra spelare och det är en del justeringar som jag måste göra. Alla är redan riktigt nära varandra mitt i säsongen – och du vill inte förstöra nånting. Men alla här är bra människor och har tagit emot mig bra. Det har varit kul!”

 

 

2 kommentarer om “CRABB: ”Ingen har välkomnat mig …”

Kommenteringen är stängd.