FREDDAN: ”Jag kommer att vinna guld i Göteborg …”

Fredrik Pettersson fortsätter att briljera i Schweiz. Nu är Lugano klart för en ny final, möter Bern.

”Jag tror vi vinner”, hälsar den förre Frölunda-liraren från alplandet.

I slutspelet har Pettersson två mål och sex assists på sex matcher – och i grundserien blev det 26 mål och 22 assists, bäst i ligan.

Kommer du hem till Göteborg snart?

”Frölunda vinner guld i år, så det behövs inte. Haha.”

Men sedan då?

”Jag har kontrakt. Jag kommer när det är rätt läge”, säger Freddan, som har till och med säsongen 2017 på papper med Lugano.

Men att vinna guld i Göteborg skulle vara aningen större än i Schweiz?

”Klart att det är det för mig som har VF i själen. Men jag kommer att vinna guld i Göteborg innan jag är klar. Så enkelt är det! Men att vinna med Lugano är speciellt på sitt sätt. Jag älskar att vinna!”

 

4 kommentarer om “FREDDAN: ”Jag kommer att vinna guld i Göteborg …”

  1. asså skulle Spencer/Lasch Försvinna har vi några bra namn att försöka locka hem tex Patrik Zachrisson tror hans kontrakt tar slut iår och sen Freddan då … inte olimb lite för puckkär men vi har ju redan en bra spelare klar Olofsson

  2. Olimb är inget att satsa på om man vill vinna titlar. Då känns lasch mer rakt på mål. Även om jag tvivlade lite på honom innan så har ändå leverat mer än jag trodde. Men i semi måste han kliva fram ännu mer. Kanske är han för dyr för SHL just nu.

    Hade varit bättre för olimb att lira med Brosan i LHC än gå till FBK. LHC verkar ju gilla Växjös defensiv och värvar både Lundgren och Larsson. Bra defensiv 2017…för LHC.

    Vad har Frölunda på kroken om lasch vill tjäna guld i utlandet?

    1. Frölunda har garanterat en bra ersättare att tillgå om nu Lasch skulle lämna (Schweiz troligen), så det är garanterat ingen panik. Vem den spelaren kan vara, har jag däremot ingen aning om. Återstår att se..

Kommenteringen är stängd.