BEKRÄFTAT TILL GP: Sigalet till Frölunda!

Uppgifterna från insatte hockeybloggaren Mr Madhawk briserade som en galen slutspelsknall här på morgonen:

Frölunda snor Luleås back Jonathan Sigalet – ett par dagar före semifinalen mellan samma lag!

Uppgifterna om ett treårskontrakt bekräftas för GP – även om inte namnteckningen ska finnas på ett papper. Inte än, vill säga.

Sigalet kom från KHL-laget Slovan Bratislava till Luleå förra säsongen och har en NHL-match med Boston Bruins på meritlistan. Den 30-årige kanadensaren från Vancouver var dock inne på två mål bakåt och fick därefter aldrig chansen igen …

 

20 kommentarer om “BEKRÄFTAT TILL GP: Sigalet till Frölunda!

 1. Ser fram emot en semifinal där Frölunda ”duckar” allt bråk o tjafs framför kassarna, dock att de tacklar när tacklingar är möjliga. Istället skall de åka skridskor så ”tröjorna åker av LHF” …

  Jag är så jävla trött på de där fasonerna som Töllefsen och Granström m.fl. håller på med från byte till byte till byte till byte … och domarna gör ingenting, förutom när C Persson & T Nilsson svarade med samma mynt … otroligt.

 2. Hoppas att han spelar ’sitt’ spel, lite nordamerikanskt och hårt och utvecklas.. Engsund’slaktaren ska väl ersätta Persson men med mer hårdhet. Bengtssons offensiva spel får dom forts leta efter ersättare till, och Norrmannen Nöstebö får väl utvecklas och vi får la se om han har nån offensiv spets likt Erik 65 Karlsson, ’Burger’ Klingberg, Lucky Lukas Bengtsson och Fälth. Sen kräver jag att Den Store Starke Danske Vän Oliver Lauiridsen ska erbjudas ett så fett kontrakt att han säger – Jae, for helvede, jeg stanner minst ett år til!! Se sen fan till och ge Lasch så han stannar eftersom Ni i Frölunda inte ville satsa på mjukisen Mathis Olimb igen.. Det blev jag liite förvånad över först, ni har ju varit hans ’moderförening ’ här, så det va svagt att ni inte satsade på nr 41 igen men han va faktiskt ingen slutspel spelare, så se nu faan till att Alla forwards stannar utom då 88 Johnsson som drar till Toronto..men ersätts väl av MoDos Olofsson. Resten ska ges vad ett guldlag vill ha i lön för i år Blir det Götaplatsen -va så säkra med detta laget med Lauridsen i spetsen!!

 3. Frölunda ska vinna hela säsongen
  SM guld svenska mästare 2017
  Ny Frölunda match tröja dvd cd Frölunda kommer här Indiana

 4. Jag tycker att Frölunda ska behålla Elias Fälth och Christoffer ”Marino” Persson dels för att bägge gjort det bra i år och Fälth växer för varje säsong.

 5. Borde han inte få visa vad han går för innan ni klankar ner han ! Om hannu kommer till Frölunda

 6. Ersätter Persson som garanterat kommer få lämna, då han har en hög lön. Konstigt dock att man plockar in just Sigalet då, som jag tror vill ha ännu mer betalt. Märkligt faktiskt!

  Man vill tydligen få bort Persson till varje pris, trots ett riktigt bra säsong. Tycker jag.

  1. Oj, här var det sådär koll. Sigalet har en offensiv uppsida, ersätter Fälth eller möjligtvis Bengtsson. Absolut inte Persson. Där tar Engsund plats.

Kommenteringen är stängd.