Rönnberg: ”Ska det bråkas efter avblåsning kan vi gå på MMA …”

Frölunda åker till Luleå utan Tom Nilsson, som fortfarande har för mycket smärta för att kunna spela.
Laget besöker också Coop Arena med en förväntan om en betydligt elakare matchbild.
”Vi är inte så dumma att vi tror att det kommer att se ut som i första matchen! Men domarna har fått order och tillsägelse att ta bort slagsmålsungar efter avblåsning – och det tycker jag är bra! Jag tycker att det ska vara tufft och hårt under spelet, men inte när spelet är avblåst. Då kan vi gå på MMA”, säger coach Roger Rönnberg.
Han är också nöjd med Frölundas insats i den första matchen.
”Det är den bästa taktiska insatsen mot Luleå på … i alla fall den här säsongen. Vi ger oss själva en sannolikhet att vinna matcher som är rätt så stor, i alla fall på sättet som vi mäter hockeymatcher. För tittar vi på chanser genom matchen hade ett normalt och statistiskt resultat varit 3–0, 3–1, 4–1 till oss … Vi är lugna, vi är coola, vi litar på vårt spel och gör alla taktiska saker som vi sagt.”