22.30: ”De sprutade snö …”

  
Hur startade egentligen bråket före nedsläpp? 

Tydligen efter ett par rejäla snösprut av Luleå mot strechande Frölundaspelare.

”De sprutade snö mot oss ett par gånger. Jag sköt i väg en puck mot dem för att markera. Sedan diskuterade vi lite. Vuxna hockeyspelare som försökte vara lite hårda”, säger Joey Crabb.

Överspelat, med andra ord.

11 kommentarer om “22.30: ”De sprutade snö …”

 1. Jag är förvånad över att laget återigen faller ner i gris-sandlådan. Trots att man gång på gång snackar om att man vill spela hockey så går man till fullo på deras taktik. De får så mycket energi av att se hur frölundaspelarna gång på gång sväljer deras bete med hull och hår. Fatta hur kul de har åt att lirarna i vf agerar som en korkad Homer Simpson. Ofattbart att man inte lärt sig något från förra året. Varför åker man inte bara ifrån alla gruff? Titta ner i isen, flina och åk iväg till båset. Låt deras spelare ensamma stå och hugga på Lasse. Det får Lasse ta tills domarna vaknar. Nu ska man ”stå upp” för att det är tufft. Men det är det inte. Det är idiotiskt och spelar lapparna rakt i händerna. Fan vet om vi inte torskar detta pga oförmåga hos Roger och Robert att ge spelarna rätt direktiv. När det spelas hockey är de ju helt bort men tyvärr verkar det ju inte som om ledningen kan få spelarna att spela hockey.

  1. Är helt enig med dig, men det är svårt att se på när ens målvakt/lagkamrater blir ”misshandlade” eftersom herrarna i randigt INTE är vid sina sinnes fulla bruk …

   Ta t.ex. den Crosscheckingen i ansiktet på Johan S i första matchen och jämför med de typ som Tom N resp Christoffer P gjorde under säsongen och fick 5+20 plus böter och avstängning … deras var lindrigare jämfört den som Johan fick syna …

   Vad händer nu … nada … 2 minuter fick LHF (spelaren fick 10 extra förståss ..) men vad F-N …?

   I matchen igår såg man nog ca 20 TYDLIGA interference (screenings och hakningar) från LHFs spelare, hur många åkte ut??

   Vad jag inte förstår är varför man ändrade rubricering på Christoffers utvisning i slutet av 1a från roughing till tripping … var det för att slippa ta ute en gubbe i grislaget? ”F-n trot sa …”

   1. Franz, ta dig samman. Det var inte domarnas fel att Frölunda förlorade. Frölunda brände bl.a. 4 min power play. Där kan man snacka om att ”nada” hände.

    Första matchen var ju en av de snällaste som spelats bortsett från crosscheckingen och i den andra matchen var det visserligen fysiskt men knappast några fula påhopp. Ändå gnäller du om spelare som blir misshandlade och domare som inte är vid sina sinnens fulla bruk. Och 20 utvisningar som Frölunda blev berövade???

    Att man ändrade rubricering från roughing till tripping beror på att det var en tripping. Hade det känts bättre för dig om Christoffer hade fått sitta av två min för roughing? Det är ju rent patetiskt att tro att domarna ändrade rubricering ”för att slippa ta en utvisning på Luleå-spelare. Foliehattsklass på den.

    Mycket gnäll och många bortförklaringar har man hört genom åren och du tillhör absolut toppen där.

    Frölunda var bättre i den första matchen. Dessvärre för Frölunda var Luleå bättre i den andra matchen. Ny match i morgon….

   2. Det som är patetisk, är att Hedman och Dolmegård inte blev utvisade för sina crosscheckingar i samma sekvens.

  2. Frölunda, stenhård disciplin!!!!
   Fastän LHF på något sätt vill representera en fysisk ärevördig slagkraftig hockey, så verkar det som dom ändå har stort komplex i sista ”ändan”.
   Annars skulle de inte hålla på med sina fega subtila utspel hela tiden, när pucken inte är i spel.
   Frölunda, visa att det är Ni som har ”the game of skill” och att det skall få avgöra det hela!

 2. Nä, ge f-n i LHFs sätt att spela, åk skridskor och spela skjortan av dem … fart, fart, fart är receptet … och TACKLA när tillfälle bjuds.

 3. Lite lustigt under slutspelet … man får lova att crosschecka, slasha, ge en rak höger, men den som blir träffad får inte svara, då blir han utvisad – ensam …

  Väldigt bra logik … brott lönar sig mao eftersom det alltid är grisspelare/grislag som börjar … HÄRLIG logik SHF/Domaransvariga …

  Utan att överdriva var det domarna som avgjorde när bara Ch Persson ensam fick syna botbänken när han blir crosscheckad. Som lök på laxen lyckas Patrik Carlsson få pucken över sargen och grisarna blev 5 mot 3 … gjorde deras dag …

  1. Det är otroligt märkligt att så fort det blir slutspel så börjar domarna blunda för tjuvnyp och fulsmällar. Varför? Det gynnar ju bara de sämre lagen. Lag som Luleå som inte hinner med vid normalt spel utan måste ta till fulspel. I sekvensen innan Persson fick sin märkliga utvisning åker Crabb en jätte crosschecking i ryggen som domarna blundar för. Dåligt!

   1. Ja, eller måste Frölunda lära sig spela på mer än ett sätt. Tycker det är svagt att gnälla på domaren efter en torsk. I bäst av 7 vinner bästa laget och jag tror faktiskt Frölunda vinner totallt.

    (Japp, det är jag som lobbar en puck på dig och vill ha igång lite slutspelstämning i bloggen )

 4. Är det inte bättre att lägga på ett riktgt tryck eller de de ut så nuförtiden?

  Hur som…tycker Frölunda såg lite trötta ut idag. Hoppas dock att de var tillfälligt. Match på onsdag och då krävs vinst.

Kommenteringen är stängd.