RÖNNBERGS ATTACK: ”Det där är korpen!”

Det är slut med slagsmål på uppvärmningen – om Frölundas Roger Rönnberg får bestämma. …
”Det där är korpen. Det inträffar inte i riktig professionell idrott.”

 

Det var alltså slagsmål på värmningen i Coop Norrbotten Arena. Luleås Emil Sylvegård körde ett par snösprut på Oliver Lauridsen som låg och stretchade vid mittlinjen – och Frölundas Joey Crabb svarade med att skjuta en puck mot Sylvegård.
Jonathan Granström sköt tillbaka aningen hårdare, i maghöjd – och plötsligt var slagsmålet i gång.
Utan några åtgärder från domare, dessutom.
”Det där är lite korpen. I riktig professionell idrott inträffar inte såna där saker. VM-turneringar och JVM … det är avstängning direkt om nån kliver över rödlinjen. Det är en oskriven regel som vi har i hockey, det gör du bara inte”, säger Roger Rönnberg i skarp ton.
Han fortsätter:
”Jag tycker vi skulle ha samma professionella hållning i SHL – och samma respekt mellan spelare och ledare. Det är ingenting som vi tycker om …”

7 kommentarer om “RÖNNBERGS ATTACK: ”Det där är korpen!”

  1. Kollade lite plus/minus i slutspel. Crab klart sist på -4. Inte inne på ett enda mål framåt. Verkligen viktigt att hålla ögonen på honom om han spelar idag.
    Värt att notera är att CP ligger 3:a på plus 6. Ett efter Lasch och Lekkonen som delar på förstaplatsen.

  2. Crab borde vila någon match. Känns som att det var han som drog igång bråket innan match. Sen slashade han och fick betalt med crosschecking och då kom Persson som tredje man och crosscheckade och gjorde så det blev bp och sedan mål. Crab har dessutom avsevärde problem i forecheckingen, ligger ofta fel och tappar ofta markering i egen zon.

  3. Är väl inte så konstigt att det inte blir några åtgärder från domarna när de inte är på is? Det här var väl ändå 2 timmar innan nedsläpp eller något sådant, det är ingen dagisverksamhet vi pratar om här med ständig bevakning.. Frölunda bör inte försöka sig på sånt här psykkrig, för de kommer förlora det. Hoppas de fortsätter låta Luleå komma under skinnet på dem

  4. Men lägg ingen energi på det bara, gå inte i fällan i år igen! Har ni inte lärt er någonting?

  5. Asså, Rönnberg tycker Frölunda beter sig Some ett korpenlag?!?!

    Alltså, Rylander. De har slarvar bort din blog när GP tänkte försöka vara moderna och uppgradera sin web. Fixa plz!

  6. Håller med Roger! Bara larvigt. Fokusera Frölunda på det som ni ska. Kör över Luleå med erat spel . Upp med farten, sätt passen så är Luleå snart borta ur leken.

Kommenteringen är stängd.