Frölunda möblerar om: ”Joel är klar för mera istid”

Det är dags för semifinal tre mellan Frölunda och Luleå, den här gången i Scandinavium. Inte fullsatt med konkurrens av IFK Göteborg och Zlatan på tv, men näst intill.

Och en spelare som fått tillbaka leende är Joel Lundqvist, som är tillbaka på allvar efter sina två besvärande skador.

”Joel börjar vara frisk snart … och det ger oss fler alternativ, när han är hundraprocentig. Jag tycker att han ser ut som en kalv på grönbete. Tycker att han har mycket energi, bra fart i allting. Han börjar vara klar för mera istid”, bekräftar coach Roger Rönnberg.

Det betyder med stor sannolikhet att Joel Lundqvist återigen placeras i samma lyckosamma kedja som Ryan Lasch – och vi vet hur pass bra den kombinationen lyckades tidigare i vinter.

”Luleå spelade mer samlat i den andra matchen. De hade anpassat sitt försvarsspel till oss – och det var vi förberedda på. Men vi lyckades inte anpassa oss till det … det ska vi försöka göra i den här matchen”, säger Roger Rönnberg.

Spencer Abbott lär inte spela – och vem som tar hans plats är oklart. Det finns olika alternativ som står och stampar i form av Kristian Vesalainen, Pontus Widerström och hemkommande Anton Karlsson.

Även Tom Nilsson saknas i laget.

Kommentarer om “Frölunda möblerar om: ”Joel är klar för mera istid”

  1. Nyckeln till seger är att domarna gör det bra och att PP-spelet börjar fungera.

Kommenteringen är stängd.