Fansen rasar mot DJ-beslutet

Att hyra in en discjockey och en mickförsedd kille på skridskor under den första finalmatchen i Scandinavium föll inte i god jord hos Frölundas fans – som själva vill skapa stämning i arenan.

”Är det final ska fan inte nån inhyrd DJ utan klubbkänsla stå och göra reklam för sig själv på läktaren. Om det är nån gång under säsongen som publiken ska sköta stämningen i arenan så är det i en final”, dundrar Daniel Persson, ordförande i supporterklubben Goa Gubbar.

Han och resten av fansen fick också beskedet om DJ väldigt sent.

”Du ska veta att detta meddelades mig klockan 14.00, att det skulle vara en DJ. Visst är det sjukt att jag som ordförande i Goa Gubbar och klackledare inte är med i det beslutet? Hade jag fått reda på detta i går hade jag sagt nej direkt”, säger Persson.

Litar ni inte på era egna fans, Frölunda?

”Jo, det gör vi”, säger Peter Pettersson Kymmer, presschef i klubben.

Men?

”Vi utvärderar det här nu – och tackar för din input. Var det dålig stämning på läktaren i går, tycker du? Å andra sidan får jag alla klagomålsmejl – och jag har fått två. Och det var 12 044 här i går”, säger Pettersson Kymmer.

Så till sist – kommer discjockeyn tillbaka till torsdagens final?

”Jag har inte en aning”, svarar Pettersson Kymmer.

8 kommentarer om “Fansen rasar mot DJ-beslutet

 1. Tyvärr är det allt för många som väljer att köpa en klackbiljetten för att de är billigare. Men de är inte villiga att ta ”ansvar” och ge stöd till laget.
  Andra som gladeligen sjunger med, skapar stämning och hejar fram laget får köpa dyrare biljetter och placera häcken i en annan del av arenan.
  Där de av många olika anledningar inte kan/vill sjunga med.
  Står man i klacken så sjunger man med svårare än så är det inte! Kan man inte texten behöver man bara vara utrustad med öron så hör man vad övriga sjunger sen repeterar man det. Om och om igen.

 2. Frölunda har slutat lyssna på sina fans sedan Peter Gyllander fick lämna som Presschef han var lyhörd och lyssnade på fansen bla genom supprterådet där både GG o på den tiden WWS satt med o även folk utanför klackarna! Satt själv med där under ett par år o det gick att påverka Men efter Peters plötsliga uttåg är kontakten med fansen sådär! Känns som det nu mest är ja sägare som rör sig i borgen ingen nämnd ingen glömd men Peter Gyllander v ar troligtvis en för stark personlighet i vissas smak det har man hört på staden:) bort med klapporna till att börja med o ta till baka de gamla hederliga programmen 🙂

 3. Hockey är inte fotboll. Och tacka gudarna för det. Många av oss hockeyfans vill inte ha fotbollsklackar som hatar och skriker saker som ingen orkar höra. Vem vill att blåvittklackem skall visa sig i Scandinavium?

  Fortsätt utnyttja att vi är under tak. Pumpa på med musik och håll adrenalinet uppe. Vill ni ha imbecilla klackar finns Gamla Ulkevi nära.

 4. En storstadsklubb med sån liten klack och låg tillväxt måste vara unikt. Både Goa gubbar och Frölunda få ta på sig detta resultat. I en värld då Tv produktion görs bättre och bättre är fortfarande stämning något som lockar live publiken. En stor och högljud ståplats är ett otroligt mervärde. Jag tror tyvärr Goa gubbar likt dansband har svårt att attrahera nya medlemmar….

 5. En storstadsklubb med sån liten klack och låg tillväxt måste vara unikt. Både Goa gubbar och Frölunda få ta på sig detta resultat. I en värld då Tv produktion görs bättre och bättre är fortfarande stämning något som lockar live publiken. En stor och högljud ståplats är ett otroligt mervärde. Jag tror tyvärr God gubbar likt dansband har svårt att attrahera nya medlemmar….

 6. Är det fler åsikter om söndagens arrangemang han vill ha in sin mailkorg så är det de vi får ge honom, har själv precis mailat och visat mitt missnöje

 7. Nu är det ju så att Goa gubbar inte direkt levererat på flera år så jag kan förstå att man tar nya tag och provar annorlunda saker

  1. Det kan jag hålla med om. Vet inte hur många som sitter ner i GG klacken med sina mobiler och kollar dom under hela matchen. GG är inte vad dom varit.Alla som ställer sig på ståplats ska va med och bidra annars kan dom sätta sig på sittplats .Själv försöker jag ge allt jag kan på matcherna,och många andra med förstås. Synd bara om dom som försöker dra igång klacken och folk ändå inte ens öppnar munnen

Kommenteringen är stängd.