Frölunda höjer tempot – med WC-spelare

Frölunda höjer tempot – med World Cup-spelare. Både Hampus Lindholm och Loui Eriksson tränar med laget till veckan.

World Cup i ishockey närmar sig med stormsteg och den 4 september samlas Tre Kronor i Göteborg för ett gemensamt träningsläger. Henrik Lundqvist och Loui Eriksson har redan kört tillsammans med andra NHL-proffs under några veckor i Frölundaborg.
Nu höjs intensiteten.
På måndag och tisdag kommer både Loui Eriksson och nyss uttagne backen Hampus Lindholm att få känna på hur tufft Frölunda kör, när de ansluter till lagets träning.

Lindholm har precis ersatt skadade Niklas Kronwall i World Cup-truppen och under sommaren kört hårt med skatecoachen Andreas Larsson i både Göteborg och Helsingborg.
Backens entry level-kontrakt med Ducks har dessutom gått ut och parterna förhandlar precis om ett nytt.
Att Lindholm och Eriksson kliver in i Frölunda har också att göra med att Norge OS-kvalar. Det betyder att Johannes Johannesen, Mattias Nörstebö och Mats Rosseli Olsen alla försvinner på landslagsuppdrag – och Frölunda har ont om spelare.

2 kommentarer om “Frölunda höjer tempot – med WC-spelare

  1. Inte fel. Kan behövas lite NHL klass om frölunda ska lyckas försvara guldet. Vad händer med Lasch? Har sagt totallt nej till frölunda eller Blir det något annan SHLklubb som fiskar upp honom. Djurgården?

    1. Han väntar på ett anbud, som jag fattar det. Rätt pengar. Och nej – inte Frölunda. Jag skulle säga KHL eller Schweiz.

Kommenteringen är stängd.