Zuccarello: ”Jag tycker synd om Henke …”

Sverige är ute ur World Cup – och då är norrmannen Mats Zuccarello Aasen stor i segern.

”Just nu tycker jag synd om Henke”, säger han till GP.

Henke är förstås den svenske målvakten Lundqvist, som fram till semifinalen spelade fantastiskt bra. Men mot Team Europe hade Henke varken flytet eller hjälp med returer från backarna.

”Det svider. Det gör det verkligen. Vi hade som mål att ta oss till final i den här turneringen”, säger en nedstämd Henrik Lundqvist.

”Känner jag Henke rätt kommer jag ge honom lite tid att komma över det. Han är världens bäste målvakt i mina ögon”, säger Zuccarello, som spelar tillsammans med Lundqvist i New York Rangers.

 

2 kommentarer om “Zuccarello: ”Jag tycker synd om Henke …”

  1. Mycket märkligt att spela defensivt mot ett lag som inte var samspelt och knappt kände varandra. Att Loui, Sedinarna och Henke underpresterade är bara förnamnet. Hela matchen påminde om den mot Belarus i OS för en del år sedan då vi hade ett minst lika upphausat lag. Att vi inte tog lärdom efter träningsmatchen före turneringen beror kanske på att spelarna tog dig på orden Johan ! Du skrev skit i resultatet.

  2. Henke gjorde lite halvblek insatts och många av utespelarna var sega. Sverige var inte ens nära even om man lyckades snubbla sig hela vägen till sudden.

    Gäller att vara bäst när det gäller och det var inte tre kronor.

Kommenteringen är stängd.