Rönnberg efter bråket: ”Vi har haft dålig disciplin”

Frölunda åker till Berlin för åttondel i Champions League – men många har presskonferensen från Skellefteå-matchen färskt i minnet.

Den när Bert Robertsson från gästerna kallade Roger Rönnberg för en man utan heder efter ett uttalande om huvudlöst agerande hos Jimmie Ericsson.

Har du haft konflikthantering under helgen – med motståndets coach?

”Jag fick feedback så det räckte under presskonferensen, så att … det är bra.”

Du kommenterade inget sedan – du var bara tyst?

”Jag har inget problem. Jag läste tidningarna att vi bråkade. Jag bråkade inte. Jag gick igenom vad som gick fel i matchen. Jag kanske borde ha förstärkt det …  Mats Rosseli Olsen gjorde också fel – och kunde satt oss i skiten med sin utvisning (för abuse of the officials), precis som Jimmie Ericsson gjorde hos Skellefteå …”

Han fortsätter:

”Vi är grymt självkritiska mot att vi haft dålig disciplin i vårt lag vid några tillfällen – och är inte nöjda med det! Men vi får tacka att motståndaren också har det ibland. Det var bara det som jag gav uttryck för.”

Rönnberg och Robertsson har en tradition av heta presskonferenser, där mycket har handlat om respekt. För varandra, för spelare … eller snarare bristen på.

Är det lätt att trigga Bert Robertsson?

– Jag tror det. Om det hade varit Anders Eldebrink på andra sidan hade det där inte blivit nånting. Så är det, säger Roger Rönnberg.

7 kommentarer om “Rönnberg efter bråket: ”Vi har haft dålig disciplin”

  1. Håna en förlorare är fegt, lågt och visar på låg klass av rönnberg. Han har visat det gång på gång att Han måste hävda sig I media. Samtidigt kan man ju Undra Vad Bert sysslar med, måste ju vara lite kall. Kommer ju komma lägen då Han kan trycka till rönnbäret.

  2. Jag tycker det är härligt att det är känslor även så här i början av säsongen. Det bådar gott för slutspelet. 🙂

  3. Bert är bara pinsam … RR sa ju vad som var sant … inget hån i det …
    Idag blir ju alla hånade och kränkta för ingenting …

    1. Dålig förlorare! Har inte sett om Jimmie Ericsson har fått någon avstängning vilket han definitivt borde få!!

      1. Mycket dåligt att han inte blir anmäld. Han häver sig ju över både linjedomaren och Joel och fortsätter att slåss. Spelare blir ju annars avstängda för att de tacklar rakt framifrån när puckhållaren åker omkring och tittar på sina skridskor. Mycket dåligt.

Kommenteringen är stängd.