Ta hem Freddan, Frölunda!

I Ryssland sitter Fredrik Pettersson tydligen i en frysbox utan dess like. Klubben Torpedo Nizhny Novgorod var inte nöjd med fem mål och sju assists på 24 matcher i KHL  – och skickade Freddan till andraligan och HK Sarov.

Där har Frölunda-ikonen Pettersson blivit sittande.

Utan att få spela en enda match.

Freddan tiger, biter ihop. Han är lojal – och det ska krävas mer än lynniga ryssar för att knäcka honom.

Men Pettersson är 29 år nu – och i en perfekt ålder för Frölunda.

Mitt förslag är enkelt:

Ta hjälp av några sponsorer utifrån, ring Ola Serneke exempelvis och hjälp Pettersson att betala den tokskatt som kommer om en spelare återvänder till Sverige från KHL.

Se till att ta hem en av Frölundas största ikoner i modern tid – och ge honom ett långt kontrakt att avsluta karriären på. Lite som när Joel Lundqvist kom hem.

Kärleken från fansen kommer att svämma över i Scandinavium.

Lös det, Frölunda.

8 kommentarer om “Ta hem Freddan, Frölunda!

  1. Tycker ändå att föreningen tar ett snack med Freddan och hör sig för om intresse finns från båda parter och göra det snabbt innan vi får se Fredrik Petterson glida in genom björngapet i Coop Arena. Vill inte se Freddan i Luleå på grund av att Frölunda inte vill ha hem honom eller ens försöker göra det.

  2. Självklart ska Freddan hem nu. Han blir garanterat en succé återvändare , så det finns inget att vänta på Frölunda . Om ni vill locka publik så måste ni skärpa er och plocka hem såna här klass spelare

  3. Tveksamt om Freddan är tillräckligt tränad. Såg inte så bra ut i senaste landslagsturneringen.

  4. Klart att Freddan ska hem! Men vad vill Freddan? Han kunde väl gjort sitt val för länge sedan? Märkligt att han inte själv har gått på sin egen magkänsla!

  5. Skicka iväg Wellman som underpresterat och plocka hem Freddan. Behöver man inte ändra någonting i hierarkin heller, bara sätta in Freddan på Wellmans plats.

    Hem med Freddan nu, OM han vill hem redan nu..

  6. Bara de fortsätter tänka med plånboken och inte riskerar något. Finns ju en chans att Fredrik är påväg nedför i karriären och någon överbetald bänknötare har man inte råd med.

Kommenteringen är stängd.