TÄVLING: Sugen på kvartsfinal?


Bloggen fortsätter att tävla ut fina priser. Den här gången har du, eller ni, chansen att gå på kvartsfinal ett mellan Frölunda och Skellefteå.

Fyra biljetter står på spel – och allt som krävs för ett skojigt fredagsmys är en schysst motivering. 

Skriv en rad i kommentarsfältet – och jag utser enväldigt en vinnare. Biljetterna hämtas vid arenan klockan 18 i morgon kväll. 

Deal?

In och kommentera! Klockan 15 i morgon utses vinnaren. 

10 kommentarer om “TÄVLING: Sugen på kvartsfinal?

 1. Detta vore jätteroligt att vinna och få ta med mig min fru och son på slutspelshockey i Göteborg , ett ultimat Fredagsmys på hög nivå Plus att Frölunda piskar norrlänningarna med 6-1

 2. Hej ! Skulle vilja bjuda med min sambo som envisas att hålla på Leksand. Dalkulla som hon är så är hon ju så klart svårflörtad.
  Kanske lite slutspelshockey kan ändra på? ( kan ju vara kul att se lite riktig hockey för en gångs skull innan dem torskar mot mora)
  Vore trevligt efter en fruktansvärt tung vecka att få avsluta på bästa sätt med Skellefteå kross.
  / Kristian

 3. Det finns få saker i livet som gör mig gladare än att få se Frölunda live. Speciellt efter en fullspäckad vecka med prov hit och prov ditt i skolan… Imorgon vill jag och Farsan se ishockey, det vart länge sedan det hände senast. En sak att ta till är att när jag vart på hockey live i Scandinavium har ALDRIG Frölunda förlorat, inte ska dom behöva göra det imorgon heller!

  / Isak Karlsson

 4. Det är få saker i världen som kan slå ett examensprov i Scandinavium. En lång termin med medgång och motgång skall äntligen avgöras. Tentamen börjar imorgon och det kommer bli ett krig man bör uppleva live. Jag hoppas få chansen till detta och önskar att stämningen blir lika bra som när jag senast var på slutspelsmatch i Scandinavium, som 11-årig grabb. Då avgjorde Alexander Steen med ett makalöst mål. Imorgon hoppas jag att blir det Bergenheim med guldskägget som avgör.

  /Oscar

 5. Har fortfarande kvar minnena från 1-10 förlusten 1988, otroligt tung förlust, hade vart skoj och suddat bort dom imon

 6. Vädigt sugen på kvartsfinal! jag skulle vilja ha fyra biljetter så jag kan scouta Frölunda inför ev Final.

  Är dock bortlovad till en helt annan kvart, så får avstå den här vinsten. Lycka till alla!

  Smyger med lite resultat istället.
  FHC-SAIK 4-3
  HV-FBK 4-1
  VLH-Malmö 4-2
  LHC-BIF 4-3

 7. Jag skulle vilja vinna biljetter så att jag kan bjuda mina Frölunda-tokiga småbröder på en slutspelsmatch i en klass dom aldrig tidigare sätt på deras 13års dag. Jag vet att dom skulle uppskatta det mer än mycket annat, men har tyvärr inte ekonomin att bjuda dom på de.

 8. Jag vill åka på alla hemmamatcher men vi har 30mil t.o.r och två barn så ekonomin tillåter inte det men om vi vinner jag så åker vi och stöttar vårt älskade Frölunda #vägentillgötaplatsen

 9. Skulle vara kul att få se riktig ishockey för en gång skull! Vill se Frölunda piska till norrlands-AIK! PS räcker med två biljetter Johan! 😉

Kommenteringen är stängd.