”Vi ses i april – med medalj runt halsen …”

​​
Slutspelsstart – och då trillar hälsningarna in från gamla spelare. Och alla har en sak gemensamt: De tror Frölunda går långt!

Lasse Johansson, målvakt under guldsäsongen – numera i Rockford IceHogs i AHL: 
– Ett stort lycka till! Det ska bli riktigt kul att följa härifrån. Och speciellt viktigt i och med att jag spelar tillsammans med förre SAIK-spelaren Martin Lundberg nu. Vi kommer att följa matchserien tillsammans …

Andreas Johnsson, forward under guldsäsongen – numera i Toronto Marlies i AHL:
– Jag vill önska dem lycka till – och jag tror och hoppas att killarna kommer att gå långt i slutspelet! Det har sett bra ut hela säsongen och jag kommer att följa slutspelet spänt från Toronto. Kör hårt!

John Klingberg, back i Dallas Stars – och med bakgrund i både Skellefteå och Frölunda:
– Jag kan inte säga mer än lycka till – till båda två, haha.

Anton Blidh, forward som numera spelar i Providence Bruins i AHL – och har debuterat och spelat 19 matcher i NHL för Boston Bruins:
– Det räcker med: Vi ses på Götaplatsen!

Anton Axelsson, forward under guldsäsongen och numera hockeypensionär:
– Detta kommer att bli en stentuff serie. Jag såg matchen mellan lagen innan slutspelet började och tycker att den var en indikation i vad som kommer att vänta. Speciellt i intensiteten, som jag inte tror att de andra kvartsfinalserierna kommer att ha. Frölunda vinner i sjunde avgörande inför ett kokande Scandinavium.

Fredrik Pettersson, ikon i Frölunda och numera i KHL-laget Dinamo Minsk:
– Jag kommer ju att gå och se matcherna. Det kommer att bli en tuff och bra matchserie! Vinner de kvarten mot Skellefteå så tror jag att de går hela vägen.

Oscar Fantenberg, back under guldsäsongen – och numera i KHL-laget Sochi:
– ‧Kör hårt! Ni vet vad som krävs för att vinna, det har ni visat under året. Lycka till så ses vi i april med medaljen runt halsen!

Tom Nilsson, back under guldsäsongen – och numera i Utica Comets i AHL:
– Jag hälsar all lycka till och tror stenhårt på att de kan gå lika långt i år igen!  Det kommer bli en bra matchserie, men Frölunda vinner med 4–2 i matcher.

Lukas Bengtsson, back under guldsäsongen – nu i Wilkes-Barre/Scranton Penguins i AHL:
– Det är nu det roliga börjar, det är detta man ser fram emot hela året. Alla minns säkert hur vår resa slutade förra året. Jag vill önska alla i laget och föreningen lycka till. Skellefteå brukar ha svårt för Frölunda, så jag tror att FHC går vidare. Men det kommer att bli en lång och spännande serie!

4 kommentarer om “”Vi ses i april – med medalj runt halsen …”

  1. Spetsen saknas i årets lag. Spencer, Lasch, 88:an, Lehkonen och Fanten ersattes inte. Det var de som vann guldet förra året och de misslyckade värvningarna i år gör att vi inte överlever kvarten. Nya tag nästa sässe och hopp om att kvalité köps in!

    1. Om Växjö ens klarar sig till semi. Är långt ifrån givet i mycket jämn serie. Samma gäller fhc.

  2. Tror inte på något Guld för Frölunda. Max semi med lite tur. Form är inget man bara trollar fram. Det gör tyvärr att det blir lite svårt för Växjö också.

Kommenteringen är stängd.