GÄST: Norrans Hockeyfeber – om slutspelsskägg

I morgon bitti ser ni ett nytt avsnitt av GP:s hockeymagasin Slutspelspuls  – den här gången med hete Simon Hjalmarsson och frustrerade Sean Bergenheim.
Men även i Västerbotten sänds det tv på Norran – och här kan vi visa ett avsnitt av deras motsvarighet Hockeyfeber.
Här diskuteras slutspelsskägg och heta kedjan med Sebastian Ohlsson och Andreas Wingerli.

7 kommentarer om “GÄST: Norrans Hockeyfeber – om slutspelsskägg

 1. Fråga
  Var är repotaget om kallio samt det om frölundas 15 bästa importer ?

 2. Läste om småklubbarna du skrev om – som Frölunda vill närma sig. Har hört om detta i 40 år. Ingenting händer. Mölndal var nära ett samarbete en gång. Men det rann ut i sanden när Lars-Erik Lundström (Mölndals tränare vid tillfället) sökte en hållbar skriftlig plan klubbarna emellan. Ingen ordförande i Frölunda har egentligen haft ambitioner att bredda hockeyn i regionen. Jfr MIF-Pantern och Färjestad-Karlskoga. Utbyte åt båda hållen som alla inblandade styrelser och tränare är nöjda med.

 3. 1: Är det så att det vi sett av vf de senaste månaderna är det enda som just detta lag förmår att prestera? Man kanske inte är bättre? Segrarna i höst kanske berodde mer på andra lags ointresse än vf:s styrka? Hur sannolikt är det att man ”hittar spelet” torsdagen den 23 mars när det varit försvunnit i snart 100 dagar?
  2: Jag tror man vann guldet förra året pga spets-spelare. Inte pga hårdträning i januari. Undra vad man tänker kring hårdträning i år. Är det bara av godo eller kan det ha skadat spelet?
  3: Gigantisk miss i värvningar inför denna säsong. Hoppas ansvariga lär sig till kommande, vilket ryktena antyder.
  4: Hur hårt styrda är spelarna av systemet? I egen zon verkar forwarden aldrig få ta deras forward, trots de ibland är någon meter ifrån. Förra matchen hamnade Hjalmarsson i en sådan situation, saik forwarden blev helt paff när han lämnades ensam av Hjalmar, som istället stack för att täcka back. Situationer likt denna uppstår varje match. Har man totalförbud för forwards att täcka forwards i egen zon?
  5: Jag håller tummarna för att vf åtminstone en gång kan täcka av saiks inspel till ensam spelare framför eget mål vid uppspel.
  6: Jag håller tummarna för att vi orkar hålla matchen vid liv under period nr 2. Undra hur många matcher vi tappat under andra perioden?
  7: Har man verkligen slarvat bort segrar? Det kanske helt enkelt är så att det är så här vi spelar i egen zon när vi blir pressade hårt? Tycker mig se att lag som pressat hårt mot vf denna säsong lyckats bra. Vi vänder ju alltid hem och det vet alla om och då kan man pressa ännu hårdare eftersom vi helt saknar förmåga att snabbt spela bort hård press.

 4. Var det bara jag som såg att det var ett krokben från Jimmie Ericsson innan SK-AIK’s 3-1-mål … krokben på Jacob L … tror jag det var …

  Förstår inte hur domaren/domarna kunde missa det … en av dem stod 5-6 meter ifrån …

 5. Fröberg har SHLs mäktigaste slutspelsskägg! Har inte sätt nägon som kan utmana.

Kommenteringen är stängd.