TÄVLING: Vinn biljetter till premiären

170329 Frölundas klack under kvartsfinal 7 i SM-slutspelet i ishockey mellan Frölunda och Skellefteå den 29 mars 2017 i Göteborg. Foto: Michael Erichsen / BILDBYRÅN / Cop 89
Bild: MICHAEL ERICHSEN
På lördag är det dags för premiär i SHL – och Frölunda tar, om entrén till Scandinavium hinner bli färdig, emot Mora IK.

Det är i skrivande stund nästan 6 500 biljetter sålda – och det tyder på att det kan bli 12 044.

”Vi hoppas förstås på det! Och vi har fått garantier att entrén ska bli färdig i tid”, säger Peter Pettersson Kymmer i föreningen.

Bloggen har tio biljetter till premiären – och de kan bli era!

Jag vill ha en enkel motivering till varför just du, din respektive eller din familj ska vinna biljetterna.

Motivera i kommentarsfältet hur många du vill ha – så väljer jag ut vinnaren/vinnarna!

Enkelt, va?

Senast på onsdag klockan 16 vill jag ha era motiveringssvar – så får ni besked på torsdag!

22 kommentarer om “TÄVLING: Vinn biljetter till premiären

 1. Hej Johan!
  Jag skulle vilja vinna 2 stycken biljetter för att ge till min syster som just idag fyllde år, hon pratar alltid om att se frölunda och iomä att vi bor rätt långt ifrån är det väldigt svårt att planera in det. Frölunda betyder så mycket för oss
  Mvh

 2. För att min 11-åring avgudar Frölunda och skulle bära med sig minnet länge, länge om han fick se premiären… 🙂

  2 biljetter…

 3. Jag vill ta med min 71-åriga mormor och titta på matchen Frölunda-Mora hälsar Oliver 11 år.
  2 biljetter

 4. Hej Johan,

  Har just träffat en ny kvinna och vad skulle passa bättre som första dejt, än att ta med henne på Sveriges bästa underhållning!

  2 biljetter

 5. Det skulle vara ett välförtjänt paus i jobbet. Har jobbat konstant på två jobb utan en riktig semester i snart 4 år. Så det skulle värma ett Frölunda hjärta att gå på premiären av mitt lag i själen o hjärtat. Mathias

 6. Vill göra något speciellt för min familj. Har precis tagit studenten i år och har ingen inkomst så har inte råd att bjuda alla på matchen, det skulle vara så kul att få överraska dom med en heldag i Göteborg!

 7. Hej, jag skulle vilja ta del av 2 stycken premiärbiljetter till matchen mot Mora! Jag skulle vinna dessa biljetter för att jag bor i Karlstad och har ingen möjlighet annars att gå på matchen! Det skulle vara så otroligt underbart för mitt Frölunda hjärta att kunna se matchen live inne i ett kokande fullsatt Scandinavium!! Jag är född frölundait! Så jag hoppas verkligen att dessa biljetter kan bli mina!

  Mvh Kai

 8. Hej!

  Den bästa julklappen jag fick för sisådär 20år sedan var en resa ner till Göteborg för att för första gången se mitt älskade Frölunda live i Scandinavium. Sedan dess är jag en trogen Frölundasupporter och skulle aldrig någonsin byta bort denna glädje som detta förmed sig.

  Skulle vara otroligt trevligt att få in sambon på samma spår, så varför inte börja med en seriepremiär säsongen 17/18 inför ett förmodligen slutsålt Scandinavium. Det absolut bästa lockbetet för att bli fast i sporten ishockey!

  1 biljett räcker därmed gott och väl.

 9. Jag skulle vilja ha 4 biljetter till min familj. Eftersom jag var på hemmapremiären förra säsongen och gick i marschen till arenan. Och det var helt fantastiskt så jag skulle vilja uppleva det igen, för det är något man aldrig glömmer. Frölunda-Mora är för övrigt en väldigt intressant match som man inte vill missa!

 10. Hej! Jag skulle gärna bli vid 2 biljetter till mig o min 5årige son, han har äntligen
  Börjat fråga om han får följa med pappa på hockey o det vore trevligt att introducera honom

 11. Skulle vara rolig att se Sveriges bästa lag med min sambo Det vore ett trevligt Lördags nöje med en god middag efteråt.

  M.v.h Lars eric

 12. Tjena!

  Jag har en polare som för första gången kommer ned till Göteborg. Han bor i Luleå, supportar Lule hockey och har endast varit i lilla Coop Norrbotten arena. Jag skulle vilja ta med honom på lite riktig hockey i en stor arena. Har försökt förklara för honom att det är ett helt annat tryck jämfört med i lilla Coop, men han är norrbottniskt envis. Hjälp önskas, och gärna 4 biljetter men går utmärkt med 2.

  Med vänlig hälsning,
  Oscar

 13. Jag skulle gärna vilja se Frölunda i helgen. 2 vuxna och 1 barn. På lördag förmiddag ska min son spela match i Stenungsund för Vänersborgs hc. Jag som far jobbar inom vården och har konstiga arbetstider så vi har svårt att få se hockey. Min fru är träningsnarkoman och älskar hur Frölunda tränar.
  Mvh Jonas med familj

 14. Hej Johan

  Jag skulle gärna vilja vinna för att det var just mot Mora jag och min bror såg vår första Frölundamatch live och sen dess har man vart fast. Hade vart en rolig överraskning att kunna ta med honom mot Mora. Får dessutom hoppas på ett bättre resultat än sist. Tror de blev torsk med 0-2…

  MVH Albin

 15. Skulle vara väldigt kul att se matchen med min sambo från filippinerna där dom inte spelar någon ishockey.

 16. Hej

  Skulle vilja vinna 2 biljetter så jag kan ta med sonen som startar hockeyskolan nu på söndag. Då han har sett fram emot hockeystarten hela sommaren så är han riktigt taggad. Hade varit en rolig överraskning att ta med honom. Helt enkelt en perfekt uppladdning inför säsongen!

  MVH Peter

 17. Jag skulle vilja vinna 2 stycken biljetter!
  I helgen har jag och min sambo äntligen barnvakt och vi skall in till stan på middag och strosa runt, och det hade varit en grym överraskning till henne med 2 plåtar så kvällen kunde avslutas på bästa sett i Scandinavium!

  Mvh Patrik

 18. Hej
  Tror det var 1972 som jag såg Frölunda mot Mora på Scandinavium. Har inte sett Mora live sedan dess. Skulle verkligen bli en nostalgisk eftermiddag att efter 45år se Frölunda live, knyta ihop säcken.
  Hoppas vi syns i arenan!

 19. Hej Johan! Snällt att du lottar ut biljetter. Jag och min mamma skulle vilja vinna 2 st biljetter för att få en rolig lördag tillsammans och se Sveriges bästa lag i Sveriges bästa arena.

  Mvh Lucas

 20. Hej,
  Skulle vilja vinna biljetter till Sveriges bästa lag och Sveriges bästa hemma klack, å så vill jag visa min dotter viket lag som är bäst plus att hon ska har rätt lag i sitt hjärta,

 21. Hej Johan

  Jag skulle vilja få min sambo intresserad av hockey och dessutom ge min 4 åringe son en introduktion till hockey i Scandinavium.

  Tack
  Johan

Kommenteringen är stängd.