VINNARE: Vad passar bättre som första dejt?

Det var många som ville vinna premiärbiljetter och kom med bra motiveringar till varför just de skulle få ta del av de tio dyrgriparna.

Men jag har i alla fall valt ut vinnarna så här – och hör av er i mejl till johan.rylander@gp.se så bestämmer vi en tid och plats för överlämnandet!

 

Vinnare, två biljetter: Isak Karlsson.

Motivering: ”Jag skulle vilja vinna 2 stycken biljetter för att ge till min syster som just i dag fyllde år, hon pratar alltid om att se Frölunda och iomä att vi bor rätt långt ifrån är det väldigt svårt att planera in det. Frölunda betyder så mycket för oss.”

 

Vinnare, två biljetter: Erik.

Motivering: ”Har just träffat en ny kvinna och vad skulle passa bättre som första dejt, än att ta med henne på Sveriges bästa underhållning!”

 

Vinnare, en biljett: Mathias.

Motivering: ”Det skulle vara ett välförtjänt paus i jobbet. Har jobbat konstant på två jobb utan en riktig semester i snart 4 år. Så det skulle värma ett Frölunda hjärta att gå på premiären av mitt lag i själen o hjärtat.”

 

Vinnare, en biljett: Jimpan Gustafsson.

Motivering: ”Den bästa julklappen jag fick för sisådär 20år sedan var en resa ner till Göteborg för att för första gången se mitt älskade Frölunda live i Scandinavium. Sedan dess är jag en trogen Frölundasupporter och skulle aldrig någonsin byta bort denna glädje som detta för med sig.

Skulle vara otroligt trevligt att få in sambon på samma spår, så varför inte börja med en seriepremiär säsongen 17/18 inför ett förmodligen slutsålt Scandinavium. Det absolut bästa lockbetet för att bli fast i sporten ishockey!”

 

Vinnare, två biljetter: Patrik Ribbfors.

Motivering: ”I helgen har jag och min sambo äntligen barnvakt och vi skall in till stan på middag och strosa runt, och det hade varit en grym överraskning till henne med 2 plåtar så kvällen kunde avslutas på bästa sätt i Scandinavium!”

 

Vinnare, två biljetter: Oscar.

Motivering: ”Jag har en polare som för första gången kommer ned till Göteborg. Han bor i Luleå, supportar Lule Hockey och har endast varit i lilla Coop Norrbotten Arena. Jag skulle vilja ta med honom på lite riktig hockey i en stor arena. Har försökt förklara för honom att det är ett helt annat tryck jämfört med i lilla Coop, men han är norrbottniskt envis. Hjälp önskas.”

 

2 kommentarer om “VINNARE: Vad passar bättre som första dejt?

  1. MIK grisar sig till en pinne. De kommer ta lite poäng i början, men sedan är plats 14 deras hem.

  2. Grattis alla. Gratis är gott!

    Iår får vi se till att Frölunda inte springer iväg i toppen direkt. Är så segt att jaga om det skiljer mer än 3 poäng i toppen. Jämn liga vill vi ha.

Kommenteringen är stängd.