Pär Johansson lämnar Frölunda

I april går Pär Johanssons kontrakt med Frölunda ut – och det är det sista vi ser av backcoachen i Göteborg.

Kontraktet går ut – och det blir ingen ny namnteckning, trots att FHC lagt fram ett nytt förslag. Det berättar han i Aftonbladet.

”Ja, jag har erbjudits en kontraktsförlängning och vi har diskuterat länge. Men jag har beslutat mig för att tacka nej. Ibland får man stanna upp och reflektera och det är det jag ska göra nu”, säger Johansson till tidningen.

Vad Johansson ska göra är inte bestämt, men han är polis i grunden.

Till GP säger han så här:

”Jag har inte den blekaste aning om vad jag ska göra. Men polisen känns som ett långskott …”

Fortsätter du i hockeyvärlden?

”Jag är öppen för det mesta, men jag älskar ju hockey – så kommer nog ha svårt att släppa det.”

Du har inget färdigt anbud, alltså?

”Nej, det är helt tomt. Jag bestämde mig för två veckor sen, så det är nytt. Jag får får väl se om nån ringer.”

3 kommentarer om “Pär Johansson lämnar Frölunda

    1. Ja för de känns ju verkligen som de är tränarstaben som är problemet den här säsongen Mackan……….

      1. Rönnberg borde få jobbet som ungdomsansvarig. Han verkar vara grym på att drills kids. Men när det kommer till seniorspelare verkar han sakna skillen att hantera individens behov för att prestera i kollektivet.

Kommenteringen är stängd.