TÄVLING: Vinn biljetter till kvarten!

180303 Frölundas supportrar med tifo inför ishockeymatchen i SHL mellan Frölunda och HV71 den 3 mars 2018 i Göteborg. Foto: Michael Erichsen / BILDBYRÅN / Cop 89
Bild: MICHAEL ERICHSEN

Det är för närvarande sålt 6 500 biljetter till Frölundas första kvartsfinal i det efterlängtade SM-slutspelet på måndag kväll.

Det betyder att det kommer att bli upp emot 11 000, kanske fler, åskådare när pucken släpps i Scandinavium mot Malmö.

GP har tio av dessa biljetter – och nu kan just du vinna ett par eller fler, beroende på hur stor din familj är.

Skriv bara  en enkel motivering varför du ska gå på kvartsfinal – och hur många biljetter du önskar.

Jag väljer ut några vinnare – och ni får biljetterna vid Scandinavium ett par timmar före matchen. Senast söndag kväll klockan 19 vill jag ha era motivering i kommentarsfältet …

44 kommentarer om “TÄVLING: Vinn biljetter till kvarten!

 1. ”Har kommit i detta Skedet!
  Måste ifrån Lilla Edet!
  Tänk att få se Frölunda spela i Götlaborj (g)!
  Hade vart så himla himla Skoj!”

 2. Jag skulle vilja vinna två biljetter till matchen. Vinner jag kommer jag bjuda med min far som jag inte träffar så ofta. Vet att han skulle uppskatta en överraskningstur till Göteborg för att se Frölunda spela, särskilt nu när slutspelet börjar. Eftersom vi har två timmar till Göteborg hemifrån blir det en ekonomifråga vad gäller att åka ner till Göteborg, särskilt för en student som mig.

  Kul att ni ger oss chansen att tävla om biljetter! Mvh Adam

 3. Hej
  Skulle vara fantastiskt att kunna ge min son en Frölunda match.
  I höstas fick han äntligen börja träna hockey i U13, vägen hit har varit mycket lång och många gånger tung pga han bodde hos sin far.
  När han väl började träna med hockeylaget där jag bor, så var det många som sa, fan du e super kass, kan du fan inte skjuta rakt eller, jävla sopa…
  Många gånger var han ledsen men oftast arg och besviken… Och undrade många gånger om det verkligen skulle vara såhär och varför de vuxna inte gjorde något..
  Sedan kom det ut enkäter och det blev omorganisation på tränare och lagledare..
  De nya tränarna och lagledaren beundrare min son Elias och att han orkat ta sig igenom detta och att han fortfarande tycker det är kul att träna hockey….
  Hade därför varit fantastiskt roligt att kunna ge honom en fantastisk hockey upplevelse…
  Och Elias plastpappa som ställer upp hela tiden och kör kors och tvärs och supportar till max både socialt och ekonomiskt..
  Om möjligt då att få 3st biljetter..
  Mvh från en tacksam mamma

 4. Jag skulle vinna 2 st biljetter till matchen på måndag mellan Frölunda och Malmö. Jag och min man har sedan i höstas funnit en kul gemensam hobby i hockeyn och har blivit äkta frölundare vi ses så lite på grund av mycket jobb och att gå på hockey har blivit en kul kvalitetstid för oss! Vi älskar känslan av att vara i Scandinavium när Frölunda spelar och att vara där tillsammans allihopa är en häftig känsla! Vi övar in heja ramsorna för fullt

 5. Jag skulle vilja vinna 4 biljetter till morgondagens match och ta med mig min sambo som älskar hockey samt min sambos lillebror och hans sambo (min bästa vän) då dessa två väntar barn och detta kommer bli vår sista chansen för oss alla att få gå på en match tillsammans och umgås. Och vad passar då bättre än att få avsluta detta tillsammans med en match i slutspelet 🙂

 6. Hade tänkt att ge pojken som är 8 år en present nu när han hade slutat hockeyskolan efter tre säsonger. Men tyvärr på grund av arbetslöshet har jag inte råd just nu och att få vinna två biljetter hade varit grymt häftigt.

 7. Min syster behöver ett legitimt skäl att ta ledigt på måndag kväll. Vad är då bättre än 2 gedda biljetter till Göteborgs stolthet?
  Heja Frölunda!

 8. Mitt hockeyintresse har varit borta sedan 2002 men sen Dahlin har kommit fram så har det börjat smyga tillbaka. Kanske kan en live-match göra att jag blir frälst in i Frölundafamiljen.

 9. Jag skulle vilja ta med min son på matchen. Vi är båda inbitna fans och det är en höjdpunkt att tillsammans få heja fram Frölunda till nya framgångar.

 10. Jag är stor frölundafantast sedan barnsben 1989 men har inte varit på en enda ynka match i år! Jag jobbar kvällar och har bara ledig kväll på måndagar, så det bjuds inte många tillfällen. Men nu har jag ju äntligen chansen! Jag kommer ta med min 10-åriga dotter som älskar ishockey och Frölunda och som hela tiden tjatar om att vi ska gå på en match.

 11. Som arbetssökande är det lite kämpigt med ekonomi, har fått prioritera bort VF under hela säsongen. Jag brinner för Frölunda o 1 match biljett till måndags fighten hade vart häftigt. 🙂

 12. Jag har inte lyckas tajma att vara i Göteborg under en enda hemma match den här säsongen då jag pluggat utomlands eller på annan ort i Sverige och det hade varit fantastiskt kul att få se en match live! Som student räcker tyvärr inte ekonomin till för att roa sig med sådant så ofta så därför skulle jag bli superglad om jag vann 2 biljetter så att jag kan ta med en vän som jag inte har kunnat träffa på väldigt länge, men just på måndag är vi båda två hemma i Göteborg.

  Vänlig Hälsning
  Anna

 13. Hej!
  Jag vill gärna vinna 4 biljetter till min familj för Frölundamatcher är det enda som får min som med autism att lämna hemmet!
  Självklart så älskar vi hockey och frölunda allihop❤️

 14. Hej

  Jag önskar binna biljettet för idag, 17 mars, fyller jag 40 år. Jag skulle vilja fira en förlängd födelsedag och se våra indianer ta hem första segern mot Malmö. Förra året var det en match den 17 mars och det var den bästa födelsedagen på många år och det vill jag gärna göra om. Jag önskar 2 biljetter.

  Stort tack för möjligheten!
  Mvh
  Phetra

 15. Hej,
  Mina pojkar är hemma på besök från sina studier i andra svenska städer och hade gärna tagit med dom på matchen på måndag. Totalt 3 biljetter.

 16. Jag vill bara ha en! Ska ge den till min 10 åriga son som inte fick någon. Jag blev bjuden, men funderar på att skippa det helt pga av det.
  Kan ju köpa en, men ekonomin finns inte där just nu.

 17. Sonson, son och farfar på hockey, vilken grej. Kan peka upp mot taket och visa nr 13 Lundvall och tala om för ättlingarna att farfar var granne med honom i Skogsåsen i Karlskoga innan Lars-Erik flyttade till Södertälje.

 18. Härligt med tävling igen. Önskar 0 biljetter till den här kvarten men vill ändå passa på att önska FHC lucks till och se till att inte gör som Växjö gjorde föra året. Hårt framför målen så ses vi förhoppningsvis i finalen.

  Då kan jag tänka mig att vinna biljetter 😉

 19. Med 2 biljetter skulle mitt samvete lättas… Grabben tjötat om slutspelsmatch men jag lyckas aldrig få till biljetter. Go Indians Go, Ses på Götaplatsen om inte annat

 20. Hej…Det är så att Frölunda vunnit alla sina hemmamatcher i slutspelet som jag varit på (sedan jag börjat titta live på hockey – och det är ca. för 4-5 år sedan) man har börjat kalla mig för vinstgaranti. Samma trend gällde även i grundserien men bröts denna säsongen i matchen mot skellefteå efter att jag för första gången någonsin haft en matchtröja på mig… Den vann jag dessutom på lotteriet . Nu ska jag nog fortsätta gå i vanliga kläder igen. Jag brukar gå mest med en kompis så två biljetter skulle räcka

 21. Vill få min dotter och fru i intresserade av hockey, så jag får mer sällskap på matcherna framöver, detta kan vara ett bra läge!

 22. Skulle vilja Bjuda min oerhörda sjuka starka Son samt min älskade där hemma som kämpar och kämpar.Hade vart oerhört trevligt och kolla på vårat favoritlag och samt komma bort och tänka på annat.
  Så Hoppas jag blir den lyckliga vinnaren så jag kan överraska de hemma,känner vill ge nått extra till dom. 3 biljetter hade jag vart tacksam och hoppas vinna…

 23. Har själv spelat i Frölunda tidigare men fick sluta pga sen skada har vart Frölunda trogen sen 4års ålder sen skulle jag vilja bjuda min flickvän som älskar Frölunda och hon har aldrig varit på en hockey match eftersom hon har stora funktionshinder därför hade de varit kul om jag skulle vinna 2st biljetter s0 jag kan ta med henne

 24. Älskat Frölunda sedan jag var tolv år och nu är jag snart pensionsär. Vill gärna gå på matchen med min sambo som är från filippinerna hon har aldrig sett en hockeymatch i hela sitt liv.
  Mvh Lars -Erik Andreasson älskar Frölunda

 25. Efter ett jobbit år tillbaka sp ska sonen på praktik jobb och att starta veckan med en match i Scandinavium skulle vara pricken över I.

  Tackar
  Förväntansfull pappa

 26. Frölunda lirar till Goa gubbars sång, det är slutspelshockey i Scandinavium på gång. Det finns en känsla så stor att på plats få dela detta ögonblick med min yngre bror.

 27. Skulle vara tacksam för två biljetter ta med min dotter som fyller 25 år

 28. Hade gärna tagit med mig min polare som alltid tjötar på mig att vi borde gå på hockey. Så nu har jag ju det perfekta läget att överraska honom! Skulle vara intresserad av 2 biljetter

 29. Skulle vara hur sköj som helst att kunna bevittna denna match och ta med min dotter Alexandra och min fantastiska särbo. Så 3st biljetter hade varit grymt bra få.

 30. Skulle vara kul att bjuda sambon,hon har aldrig varit på någon idrottstävling live.om jag vinner måste hon gå med

 31. Jag skulle vilja bjuda med en kompis och hans 7 åriga son. Jag brukar bjuda med dom när det går under säsongen och sonen blir helt galet glad vad jag hör från modern när Frölunda vinner. De har inte råd att gå på hockey vanligtvis pga de dyra biljetterna så de är tacksamma så ofta de får gå.

 32. Skulle gärna vilja bjuda med min bästa kompis som har varit sjukskriven ett bra tag nu, vi båda älskar Frölunda och det skulle vara underbart med lite energi för honom i form av en slutspelsmatch med våra favorit-indianer!

 33. SKull vilja Bjuda min Bror som pga sjukdom har lite kämpigt med ekonomin.
  Så en slutspelsmatch med vårat favoritlag och en liten middag innan hade varit suveränt.
  Det är Brorsan värd.

 34. Jag vill bjuda med min underbara syster och hennes sambo till matchen. De har seriekort bredvid mig, men de har fått prioritera bort 1a kvartsfinalen då det blir för dyrt att gå på alla matcher om vi går långt i slutspelet.

 35. Enda chansen jag får se att se slutspelshockey iår då jag åker tillbaka ”hem” till Malta på tisdageftermiddag. Skulle jag mot förmodan vinna med denna svaga men ändå sanna kommentar så önskar jag mig isåfall 2 biljetter.

 36. Jag har en kompis som håller på Malmö (själv håller jag på Frölunda) och skulle vara extremt roligt att överraska honom med en biljett då han typ aldrig går på hockey. Eftersom vi bor i Lidköping är vi lite nere efter Villas uttåg i bandy-semin, så vi behöver muntras upp! Önskar därmed två biljetter.

 37. Det var längesen jag hade möjlighet att gå på en match, och nu är det kanske sista chansen att få se min gamle gympavikarie Nils barnbarn #26 på svensk is. En tidig födelsedagspresent!

 38. Jag skulle gärna vilja ha 2 biljetter för att då hade jag kunnat bjuda min flickvän som är MODOit på matchen! Detta så att hon hade kunnat få känna hur det är att gå på en slutspels-match, hon har ju nästan glömt av det efter så många år utanför finrummet 😉

Kommenteringen är stängd.