Grattis – här är alla vinnare

Dags för första kvartsfinalen i SM-slutspelet – och här kommer alla vinnare i tävlingen. Totalt är det tio biljetter som delas ut.

Så om du vunnit, hör av dig via mejl till mig på johan.rylander@gp.se senast klockan 17.00 på matchdagen – så bestämmer vi en tid och plats utanför Scandinavium i morgon eftermiddag för att hämta biljetterna.

Tack till alla er som var med och tävlade.

Det kommer garanterat fler tävlingar, så ge inte upp …

Linda skriver så här – och får tre biljetter:

”Skulle vara fantastiskt att kunna ge min son en Frölundamatch.
I höstas fick han äntligen börja träna hockey i U13, vägen hit har varit mycket lång och många gånger tung på grund av att han bodde hos sin far.
När han väl började träna med hockeylaget där jag bor, så var det många som sa, ’fan du e superkass’, ’kan du fan inte skjuta rakt eller’, ’jävla sopa’ …
Många gånger var han ledsen, men oftast arg och besviken … Och undrade många gånger om det verkligen skulle vara så här och varför de vuxna inte gjorde något.
Sedan kom det ut enkäter och det blev omorganisation på tränare och lagledare.
De nya tränarna och lagledaren beundrade min son Elias och att han orkat ta sig igenom detta och att han fortfarande tycker det är kul att träna hockey …
Hade därför varit fantastiskt roligt att kunna ge honom en fantastisk hockeyupplevelse…
Och Elias plastpappa som ställer upp hela tiden och kör kors och tvärs och supportar till max både socialt och ekonomiskt.”

Fredrik Högberg tänker på sin polare – och belönas med två biljetter:

”Skulle gärna vilja bjuda med min bästa kompis som har varit sjukskriven ett bra tag nu, vi båda älskar Frölunda och det skulle vara underbart med lite energi för honom i form av en slutspelsmatch med våra favorit-indianer!”

Lennart Svensson skriver så här – och får två biljetter:

”Hade tänkt att ge pojken som är 8 år en present nu när han hade slutat hockeyskolan efter tre säsonger. Men tyvärr på grund av arbetslöshet har jag inte råd just nu och att få vinna två biljetter hade varit grymt häftigt.”


Roberto får en biljett för den här motiveringen:

”Som arbetssökande är det lite kämpigt med ekonomi, har fått prioritera bort VF under hela säsongen. Jag brinner för Frölunda o 1 match biljett till måndags fighten hade varit häftigt.”

Anton får två biljetter för den här motiveringen:

”Jag skulle gärna vilja ha 2 biljetter för att då hade jag kunnat bjuda min flickvän som är MODOit på matchen! Detta så att hon hade kunnat få känna hur det är att gå på en slutspels-match, hon har ju nästan glömt av det efter så många år utanför finrummet.”

2 kommentarer om “Grattis – här är alla vinnare

Kommenteringen är stängd.