Omtalade talanger till Häcken

Kevin1

Han lämnade IFK Göteborg för Angered FC och har under det senaste året blivit allt mer omtalad. Nu byter 15-årige talangen Kevin Enkido Yakob klubb igen – han är klar för BK Häckens U19-trupp. Yakob har meriter från P15-landslaget och har varit på besök hos PL-klubben Sunderland. Mittfältaren blev även utsedd till årets spelare på den initierade bloggen gbgfotboll.com
”Kevin hade flera anbud innan han bestämde sig för Hisingens stolthet” skriver BK Häcken på sin hemsida.

Häcken har även knutit till sig Gais U17-landslagsman Daleho Irandust, en offensiv mittfältare som har tränat med Gais A-lag, men nu väljer att ansluta till Häckens ungdomsverksamhet. Sedan tidigare (i våras) har Hisingsklubben även knutit till sig Öis jättetalang Joel Mumbongo, 16 år.

150518 GAIS Daleho Irandust och Elfsborgs Sebastian Loyola NydŽn under en fotbollsmatch i U19 Allsvenskan mellan Elfsborg och GAIS den 18 maj 2015 i BorŒs. Foto: Jšrgen Jarnberger / BILDBYRN / Cop 112Daleho Irandust i kamp med Elfsborgs Sebastian Loyola NydŽn tidigare i år.

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Email this to someone

2 kommentarer om “Omtalade talanger till Häcken

  1. Som blåvittanhängare smärtar det mig att se hur korrekt lokalkonkurenten agerar. ”Vi” spenderar runt 13 mille på en akademi som bringar spelare gratis till andra, Häcken värvar, förmodligen väldigt billigt, ”klara” spelare som genererar återbäring snabbare istället. Lägg ner skolverksamheten Blåvitt och satsa på fotbollen, vi har fått hybris…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *