Klart: Fagerberg klar för seriekonkurrent till Öis

Det blev aldrig någon återkomst till Öis. Men nu är Ken Fagerberg klar för en ny klubb. Enligt uppgifter till GP skriver han på för Assyriska idag.
– Jag skrev precis på, säger Fagerberg till GP senare på eftermiddagen.

Den idag 27-årige anfallaren slog igenom rejält i Öis under 2007 då han gjorde 12 mål på 22 matcher. Efter succén blev det flytt till Midtjylland i Danmark och i höstas bröt han sitt kontrakt med Vendsyssel FF – efter åtta år i Danmark. Han har sedan dess passat på att ha lite semester men är nu redo igen.
– Han har fått upp flåset nu igen. Han är på väg att bli 100 procent, säger hans agent Aleksandar Kovacevic till GP.

Vi har uppgifter på att det blir klart med Assyriska idag?
– Det stämmer. Vi är muntligt överens med klubben och Ken åker dit för att skriva på idag. Han har gjort fystester med klubben och allt sådant.

I sista stund dök dock ett intressant erbjudande upp. Pescara från Serie B hörde av sig och ville ha ner Fagerberg.
– Men det handlade om ett provspel och då ville vi inte riskera ett kontrakt här i Sverige. De italienska klubbarna testar ju hur många spelare som helst. Detta var en väldigt bra helhetslösning där både Ken och klubben klickade gott redan från början, säger Kovacevic.

Återkomst till Sverige – men inte till Öis?
– Nu blev det Assyriska och det är klart det blir lite speciellt att möta Öis. Men de är en motståndare som alla andra. Kanske att jag blir lite extra taggad, säger Fagerberg.

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Email this to someone

Kommentarer om “Klart: Fagerberg klar för seriekonkurrent till Öis

  1. Vilken smäll för Öis, Ken är en fantastisk fotbollsspelare som jag är övertygad kommer att göra riktigt bra ifrån sig i superettan. Assyriska , Stort Grattis för en kanonkille!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *