Det går lika bra med …

Alternativeto
AlternativeTo

Du har inte råd med Photoshop, men tycker programmet du har i datorn suger. Eller köpte du en dator utan Officepaketet och har glömt vad det där hette som gjorde jobbet.

Nu finns en webbtjänst som löser problemet. Du söker på det program du vill ersätta och får förslag på andra program som gör samma sak, för olika plattformar, även webbtjänster. Det går att rösta på program du gillar och delta på olika sätt.

Tjänsten heter AlternativeTo och adressen är alternativeto.net. Det är killarna som skriver bloggen Ohsohightech som ligger bakom.

Tweet about this on Twitter0Share on Facebook0Email this to someone

6 kommentarer om “Det går lika bra med …

 1. Denna bloggen kommer jag att följa. Hoppas att den blir precis så bra som jag tror att den kan bli! Såna här tips är ju ovärdeliga. 😀

 2. Tack! Jag försöker lära mig finesserna i WordPress nu, som kommentarshanteringen. Kommentarerna här är modererade, men det är inte bara jag som sköter dem, så när vi kommit igång kommer det att gå fortare innan det syns.

 3. Oh, Den tackar man för!

  Fått rejält med hits via denna adress. Se nu till att din arbetsplats ser till att uppgradera sin webbplatoform också!

  /Ola

  Ps. Det var väldigt pluttig text i denna ruta. Kör Vista/FF3.

 4. Det var väl tur för mig att jag hittade en bra grej att tipsa om på min blogg-premiär!
  Kommentarerna ser pyttesmå ut här med, ska försöka få lite större text. Jag kommer inte åt css-filen själv, så det tar nog några dar.

Kommenteringen är stängd.