Allt om Xperia X10

Här kommer länkar till de olika artiklarna om Xperia X10, Sony Ericssons androidmobil som börjar säljas 31 mars.

Den fick fem fyrar, högsta betyg. Det var inte svårt att sätta det betyget, det stod klart från början att det var en toppenmobil.

Jag har rapporterat om den i olika omgångar här under testningen. Här finns filmer på hur den funkar att använda och testfoton tagna med mobilen. Intresset för X10 är grymt stort. Jag märker det inte bara i kommentarsfältet utan också på Youtube.

Filmen som visar hur jag skriver på tangentbordet har fått fler än 1200 träffar nu. Den har legat på tredje och fjärde plats inom kategorin Teknik och vetenskap i Sverige och ligger när jag skriver det här på sjuttionde plats totalt i Sverige för dagens mest sedda filmer. Alltså en film som bara visar hur jag skriver på en mobils tangentbord, tagen med en annan mobil i skum belysning, hamnar på en topplista på Youtube.

Jag har gillat att  kunna testa on demand här på bloggen, kolla sådant ni läsare har haft frågor om. Och det är kul med alla kommentarer, även dem som ifrågasätter det jag skriver och tror mer på killarna på de it-tidningar som dissade X10.

Här kommer alltså länkar till alla testartiklarna jag skrivit om X10, för er som inte hängt med från start.

X10 har kommit!

Fem fyrar för X10

Tre snabba mobiler (köra samma

app-test)

X10 vann surfracet

Xperia X10, rolig och snabb

X10 på Kentkonsert, test i verkligheten

X10 ringer och rockar

Så blir bilderna med X10

X10 och musiken

Att skriva på X10

X10 mot iphone, punkt för punkt


Tweet about this on Twitter0Share on FacebookEmail this to someone

5 kommentarer om “Allt om Xperia X10

  1. Idag ska jag känna på den och gissar att den kommer att få följa med mig hem. Tack för alla bra artiklar och tester. Jag kan ju alltid ha min W 995 som sommartelefon om jag skulle få problem med solljuset. Det låter som ett fint sommarproblem ser fram emot en solig och varm sommar efter denna vinter.

  2. Kände lite på x10 idag, och efter dessa 5 minuter så nej tack. Jag väntar och hoppas på Desire. Trots en sämre kamera är den dagliga användningen är viktigare. Skärmen har svårt att uppfatta mina kommandon, kommandon laggar mm mm. Allt som klagats på. Synd att SE inte kunnat fullfölja ett annars bra koncept… Både HTC HD2 och Legend uppfattade jag i affären som bra mycket mer responsiva. Förstår inte de 5 fyrarna.

    1. Jag har testat X10 länge nu. Första intrycket var att den var snabb, och det håller i sig. Jag har inte haft några problem med skärmen. Jag är inte ensam om att ge X10 bra betyg. Tidningen Mobil ger den till exempel toppbetyg, (90 poäng av 100 möjliga) och rekommenderar den i sitt senaste nummer. Men med en mobil är det viktigt att det känns rätt i ens egna händer, så det är klokt att känna på den innan man bestämmer sig.

Kommenteringen är stängd.