Tomten kraschar!

image

Hinner jultomten få ut klapparna i tid? Inte om jag ska styra släden. Min tomte vinglar runt i luften som om han fått alldeles för mycket glögg till lussekatterna.
Spelet är gjort av Johan Sanneblad i Göteborg och finns för både iphone och android.
Jag har testat hela helgen.
Jag körde samma teknik som när jag sköt ner rymdskepp i Space invaders för mycket länge sen – sikta inte, bara skjut skjut skjut så mycket du hinner. Fast här är det inte skott utan julklappar som ska ner i skorstenarna då. Det gick sådär. Tomten kraschade.
Jag ska prova att sikta istället.
Kom igen Rudolf, nytt försök.

Tomten i App store

Tomten i Android market

Tweet about this on Twitter2Share on FacebookEmail this to someone

2 kommentarer om “Tomten kraschar!

  1. Vilken robotdammsugare skall jag välja? Samsung vs Philps.Netonnet har flera olika Robotdammsugare.Har även kollat på youtube på robotdammsugare.

    1. Hej Kålle,
      Jag kan inte svara på det, för jag har bara testat en. Det var en Samsung och den var bra. Jag har också pratat med en läsare som köpt en billig på Jula som han var nöjd med. Om du ska vara hemma när den suger är ljudnivån en viktig detalj. Robotdammsugaren ersätter inte en vanlig, men är ett bra komplement. Man blir duktigare på att plocka upp saker från golvet.

Kommenteringen är stängd.