Samsungs nya supermobil

20120503-221102.jpg

Den ser att du läser och håller skärmen tänd så länge det behövs. Galaxy SIII verkar både listig och stark.

Samsungs nya toppmodell har fyrkärnig processor, 4,8 tums skärm och åttamegspixelkamera.


De dyraste smarta mobilerna är kraftfulla som datorer och Samsung ligger längst fram när det gäller teknisk prestanda.

Galaxy SIII har en kamera på framsidan också och den har koll på dina ögonrörelser. Så länge du läser på skärmen släcks den inte. Du slipper alltså problemet att skärmsläckaren avbryter dig så att du måste låsa upp skärmen för att fortsätta. En annan ny funktion är att mobilen själv ringer upp det nummer du valt när du håller den mot örat. Om det är till verklig nytta eller bara en gimmick är svårt att veta innan man provat. Men att mobilen ska hjälpa till är en bra idé.Galaxy SIII har systemet Android. Den börjar säljas i slutet av maj och ska kosta cirka 6 000 kronor.

Tweet about this on Twitter1Share on FacebookEmail this to someone

15 kommentarer om “Samsungs nya supermobil

 1. röststyrning och att kameran på framsidan är aktiv mest hela tiden är nog bara skit som drar en massa batteri och de flesta kommer stänga av. att mobilen ringer själv lär man också stänga av för ingen gillar att telefonen lever sitt egna liv och gör saker man inte sagt till den. Helst hade man ju sluppit all skit som samsung(och andra tillverkare som HTC) lägger ovanpå android men det verkar ju vara ett nödvändigt ont med bara något enstaka undantag som google nexus. Verkar vara riktigt trevlig design och är processorn lika het som de säger blir det nog ett köp för min del för SGS3! 😀

 2. Verkar trots allt som on den två år gamla Iphone4 slår den här telefonen. Samsung har iofs bättre processor, skärm, batteri och tetknik på alla punkter, surfar snabbare, spelar filmer smidigare, är stabilare osv. Men apparna till Iphone är bättre. Man kan t ex inte spela rumble på Android. Finns många såna spel till Iphone som inte finns till Android, skit samma att man kan spela avancerade spel som GTA III på den här mobilen när Rumble inte finns. Nej, i jämförelse med Iphone får den här bara en fyra i betyg eftersom apparna är sämre.

 3. Peter; Så bara för att Rumble inte finns så får den ett sämre betyg? Jahapp.. Men ok, smaken är som baken och den kärlek mellan dig och din iPhone måste vara obefintlig. Det känns kul att ett bolag hela tiden försöker att ligga såpass mycket i framkant med ny teknologi och försök till att efterlikna det vi alltid trott om hur framtiden kommer att se ut.

 4. Ähh verkar inte va nåt särskilt, snyggare än vanliga androider men iphone kommer nog va herre på täppan ett tag till.

 5. Fredrik, iPhone är inte herre på täppan, Samsung är numera världens största mobiltillverkare efter att ha gått om Nokia. Även om iPhone är stor så är de inte herre på täppan.

 6. Mange, beror ju på vad man lägger för värde i begreppet herre på täppan. I min lilla värld är iphone överlägsen alla mobiltelefoner på marknaden, oavsett hur mycket eller lite dom säljer.
  Men jag hoppas det kommer nåt som slår dom, dyrt med Apples produkter.

 7. Mange, nu är det så att vara sig du vill eller inte så ÄR iPhone herre på täppan.
  iPhone sätter alla gränser och sen försöker alla andra haka på!!! Vänta bara tills 5:an kommer!!!

  Finns ingen mobil som säljer som iPhone gör! Visst jag har en iPhone och kommer alltid att ha, det är den bästa på alla plan! Och även den som är mest användarvänlig! Sen kan ni säga vad ni vill!!!!

 8. I mitt tycke är Iphone för barn eller gamla personer, just på grund av sin enkelhet och dess begränsade användarfunktioner/låsta system. Den är lite som min mormors DORO telefon med jätteknappar. Man ska inte kunna göra ”fel”. Men hur kul är en sån telefon egentligen?

  Ps. Stephan: Min pappa e starkare än din vad du än säger!!!!!!!!!

 9. Tycker det är mycket tjöt om olika operativ här, båda har sina för och nackdelar. Jag tycker fortfarande att skärmresponsen är bättre på IP men är supernöjd med min xperia ray. Främst för att formatet på den gör den lätt att ta med och att skärmen är riktigt högupplöst iförhållande till sin storlek och att den har en ypperligt stark ram i aluminium. Det borde komma fler lurar i den storleken. Sen e kameran riktigt bra när man tar kvällsbilder med egna inställningar. synd bara att android verkar bli segt efter några dar igång.

 10. Göran: 8,8% av hela mobilmarknaden säger ingenting. Ska det jämföras får det vara med liknande produkter. I så fall kan man lika gärna säga att de är jättesmå spelare, för de har ju mindre än 0,1% av elektronikbranschen. För att vara high-end smartphones är de dock herre på täppan

 11. Endast High-end kanske men inte på alla smartphones heller även där är samsung större

 12. Kasserade iPhone för Android för att slippa mötas av en vägg med bara appar när man startar telefonen.

  Men vad beträffar S3an måste jag ju säga att dom tagit ett steg bakåt i utvecklingen rent design mysigt sett. Specen ser ju riktigt lovande ut dock, röststyrning är ju något man saknat om man har headset.

  Var det inte tal om att dom skulle skippa fysiska knappar och köra mer mot nexus hållet?

Kommenteringen är stängd.