Hitta puben

Gå ut och ta en öl tillsammans? Göra en pubrunda? Sugen på en quiz? Var sänds matchen? Känner du igen frågorna behöver du iphoneappen Pubba.

 

Pubba finns i datorn också, på pubba.se. Det är en guide till alla pubar i Göteborg (och Jönköping om du skulle ha ärende dit). Du ser på kartan vilka pubar som finns nära dig, får info om deras öppettider och till exempel om de har uteservering eller sportbar.
Du kan makera en pub och öppna Googlekartan för att navigera dit om du inte hittar så bra i stan.
Den funktion som kan bli kul om ni är flera som använder appen är möjligheten att checka in och att kunna se var vännerna befinner sig i kväll.
Ja, jag vet, det har funnits ett antal liknande appar som skulle ge koll på vännerna på krogar och klubbar. Ingen har lyckats riktigt. Men kanske är det nu tiden är mogen, det är nu nästan alla har gps-mobiler och använder dem.
Appen är helt ny. Den verkar bra redan nu, men blir ännu bättre om flera sätter betyg och lägger ut information om underhållning och andra program på pubarna.


MED SPORT. Det går att se pubarna på kartan, eller som en lista. Du kan söka efter till exempel pubar med quiz, eller som jag gjort här, sportbar.

 

Länk till Pubba i App store

Tweet about this on Twitter0Share on FacebookEmail this to someone

5 kommentarer om “Hitta puben

  1. …om de nu bara kunde få ihop en Android-klient också, så skulle jag bli glad… Cheers!

  2. Riktigt cool app! Rekomenderar alla att testa den. Äntligen kan man hitta ett ställe att släcka törsten på lika snabbt som man ser när nästa spårvagn går….

  3. Ingen app visserligen, men fatkoll.se tycker jag är ett starkare kort, särskilt om man letar krog med intressant öl!

  4. Trevlig app och hemsida. Kommer förhoppningsvis till användning redan nu i helgen.

  5. Bra app men skulle vara ännu bättre om man kunde tagga sina vänner när man checkar in.

Kommenteringen är stängd.