Nu finns Rumble för Android

Väntan är slut. Androidägare kan också låta sig uppslukas av senaste ordspelsflugan Rumble.

Appen finns i svenska Appland (surfa till appland.se om du inte har deras app).

Appland låter dig betala via mobilräkningen, eller dra pengarna från kontantkortet, du slipper uppge något kreditkort.

Rumble finns också i Google Play.

Jag ser ingen gratisversion, vilket finns för iphone. Kanske försöker de svenska utvecklarna bryta mönstret att allt på android ska vara gratis. Eller också hittar jag bara inte gratisversionen.

Hur som helst så går Rumble ut på att dra fingret mellan bokstäver för att hitta så många ord som möjligt på tid.

Du kan utmana vänner eller spela mot slumpvis motståndare.

För att bli bra måste du vara snabb, du får inte sitta och fundera. Bokstäver med poängrutor ger extra poäng och långa ord ger extra poäng.

De bästa får flera tusen poäng per runda.

Låt ljudet vara på om du kan så hör du när det blir rätt och fel.

Det finns ett övningsläge där du kan träna. Det gäller att se åt alla håll, orden kan ritas hur som helst.

 

 

 

Tweet about this on Twitter2Share on Facebook22Email this to someone

5 kommentarer om “Nu finns Rumble för Android

  1. Reklamfinansierad version ska komma senare om jag förstått det hela rätt. Lite udda att bara ha en betalversion när man släpper en beta, men det verkar ju ha fungerat med tanke på hur bra den verkar sälja.

  2. Precis som de skriver på Play, finns en hel del buggar kvar i Android-versionen. Förhoppningsvis kommer de, som det lovas, att komma till rätta med dessa, och släppa uppdateringar snabbt.
    Annars ett av de mycket få mobilspel som fångat mitt intresse mer än 2 minuter. Hög ”bara en gång till!”-faktor. Förutsatt att man har någon jämbördig motståndare.

  3. Nje, väntan är inte riktigt slut. Jag väntar på att det skall gå att läsa eGP i en Android-tablet. Något jag tog för givet när vi nyligen köpte en ASUS-platta eftersom det gick tidigare. Nu väntar jag på det!

    1. Till Rebecka. Jag brukar ofta påpeka att utbudet av appar är sämre till Android. Tyvärr även när det gäller vår egen app eGP. Det är svårt med appar för android, det finns inte så många användare av plattorna än, det finns flera olika storlekar och format och system både av plattor och mobiler. Jag vet inte om eller när en androidapp med morgontidningen kommer. Men du kan köpa och läsa GP och andra tidningar med appen PressReader, som finns i Android market. Den hör till PressDisplay.com. De har även en app för Windows phone.

  4. Pingback: Veckans länkar 1

Kommenteringen är stängd.