Mourad blir tränare – i Näset

161003 …rgrytes George Mourad efter slutsignal i fotbollsmatchen i Superettan mellan …rgryte och Athletic den 3 Oktober 2016 i Gšteborg. Foto: MATHIAS BERGELD / BILDBYRN / Cop 200
Arkivbild: Bildbyrån

Frimånaden är igång – fram till 15 december kan amatörspelarna byta förening. En som gör det är George Mourad.

Han vann SM-guld med IFK Göteborg 2007. Säsongen efter drog han utomlands och spelade för klubbar i bland annat Nederländerna, Norge, Portugal och Kina. Och 2012 blev det en säsong i Allsvenskan med Syrianska. Ett par landskamper i Blågult blev det innan han 2011 bytte landslag till Syrien.

2013 återvände George Mourad till Göteborg och skrev på kontrakt med ÖIS. Det blev några säsonger i klubben men i  början av 2017 tackade han nej till en förlängning. Han ville satsa på sin civila karriär – det blev bankjobb på heltid. Men han släppte inte fotbollen helt. Den gångna säsongen tillbringade han i division 1 med Utsikten.

Nu tar han sig alltså längre ner i seriesystemet när han, enligt skriver lokalfotbollsbolggen rastaochdalla.se, tar över som tränare för Näset i division 5B. Hans nya uppdrag är alltså som tränare – men vem vet, kanske dyker 35-åringen upp även på planen kommande säsong.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *