Lägrets viktigaste match avgjord – enkel seger

Ledig dag för spelarna i Blåvitt var det som gällde under måndagen. En dag då det istället blev lite tid över för undertecknad till att färdigställa en intervju med Mr Asbaghi som ni kan få njuta av under tisdagen.
En intervju som är den längsta som både jag och Mr Asbaghi har varit med om.

Annars var det något annat som var dagens höjdpunkt. Under måndagseftermiddagen avgjordes nämligen VM i padel nere här i Spanien.

Det blev en minst sagt dramatisk tillställning där det tillslut blev seger för Spanjoren och ”Han med håret” mot Jörnvik och Jörnvik Jr.
Totalt blev det 6–4, 1–6 och 6–2.
Vad undertecknad sysslade med? Jo, det är högst oklart förutom att han tog segerbilden efter matchen. Snudd på fem fyrar på den bilden för övrigt.

Matchen då? Jo, det såg ut att bli en lekstuga i första sett för Spanjoren och hans lekkamrat men självgodheten höll på att straffa sig.
I andra set var det inget snack. Jörnvik Sr gjorde lite som han ville och fick även Spanjoren att göra en kullerbytta trots att bollen var EXTREMT långtifrån honom.

I sista set höll ”Han med håret” på att stupa på grund av bristande kondition efter en löprunda precis innan VM-finalen. Men han höll ihop och kunde få jubla tillsammans med Spanjoren.

Största anledningen till seger för den duon? Jo, coachen som stod för ett lysande jobb. Coachen för Jörnvik och Jr (Emil Salomonsson) lämnade sin post redan efter ett par bollar. Kanske var det där matchen avgjordes?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *