Världshistoriens längsta träning i Blåvitt?

Ännu en dag är över här nere i Spanien och ännu en gång har undertecknad och ”han med håret” blivit räddade av konkurrenten där ”Spanjoren” briljerat med sina språkkunskaper och löst bra mat – om än lite väl sent på dygnet.

Träningen då? Jo, den måste varit en av de längsta i den blåvita historien. Jörnvik Sr som var med på den första träningen i klubbens historia ville dock inte utse tisdagens träning till den längsta utan lyfte istället fram Arne Erlandsen som en kandidat till längsta träningarna.

Väl på träningen? Jo, Mikael Ingebrigtsen såg på nytt fin ut och bjöd på flera fina prestation. Däremot var ”35-miljonersmannen” som var lite sur på undertecknad efter förra blogginlägget helt oslagbar i målet och släppte knappt en boll.

Den provspelande amerikanen? Jo, han kommer inte att få ett kontrakt med Blåvitt. Får han det så lovar jag att bjuda samtliga läsare på en bättre kväll i Göteborg.

En som däremot visade att han håller klass är Mix Diskerud. Passningsfoten finns där och tekniken är kvar. Lyckas Mats Gren lösa ett lån på honom är mycket vunnet.
Sportchefen var för övrigt mycket öppen med att det är Mix som är prio ett för klubben att lösa just nu. Återstår att se om han lyckas lösa ett lån med Manchester City.

Annars fick Sebastian Eriksson som tidigare var argast i Blåvitt utse sin efterträdare. Efter lite omtanke valdes August Erlingmark bort och istället blev det ”35-miljonersmannen” som fick den titeln.
– Han är oslagbar. Det går inte att slå honom, utbrast ”Lill-Erling”.

Kvällen avslutades visserligen med en bättre middag. Men först lyckades vi hitta Pontus Wernbloom nere i Spanien och den nu ganska mediaskygge 31-åringen var på strålande humör och bjöd på citat efter citat. Det här var min favorit bland godbitarna.
– Jag trodde aldrig att ”Tobbe” skulle åldras med värdighet.

Här får vi rikta ett stort tack till fru Wernbloom som hjälpte till lite efter att mannen blivit överkörd av en anfallare i motståndarlaget och fått åka golfbil bort från planen.

På onsdag är det dubbla pass som gäller för Blåvitt och undertecknad. Återstår att se om ”han med håret” orkar med två pass. Han börjar sakta men säkert tappa det…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *